Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupě E65 730D-prosím konkrétní radu
-
- Kontaktovat uživatele:
koupě E65 730D-prosím konkrétní radu
Dobrý den,chystám se zítra koupit tento vůz https://auto.bazos.cz/inzerat/71081574/ ... 5-730D.php
a potřebují pár informací.Teda koupit-vyměnit,majitel má zájem vyměnit ji za moji E60,měl jsem i E38 740i a E30 tak vím co obnáší servis.Potřebuji se zeptat,zda je normální když mi majitel řekl do telefonu že bere 0,5l oleje na 1500km,údajně mu to servisoval Snejk-guru zde z fora,a řekl že to je zcela normální.Mě to u E60 to "zcela normální"stálo cca 30klacků tak se nechci znovu napálit,gufera v hlavě prý jsou repasovaný,vidím to na zacpanej odlučovač-separátor,nebo nějaký gufero?mohl by poradit nějaký motorář ?
a potřebují pár informací.Teda koupit-vyměnit,majitel má zájem vyměnit ji za moji E60,měl jsem i E38 740i a E30 tak vím co obnáší servis.Potřebuji se zeptat,zda je normální když mi majitel řekl do telefonu že bere 0,5l oleje na 1500km,údajně mu to servisoval Snejk-guru zde z fora,a řekl že to je zcela normální.Mě to u E60 to "zcela normální"stálo cca 30klacků tak se nechci znovu napálit,gufera v hlavě prý jsou repasovaný,vidím to na zacpanej odlučovač-separátor,nebo nějaký gufero?mohl by poradit nějaký motorář ?
Re: koupě E65 730D-prosím konkrétní radu
Zeptam se takhle, to chces vymenit za svou e60 jenom z duvodu ze ji nemuzes normalne prodat? Jinak si tenhle pocin nedokazu dost dobre vysvetlit.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Kontaktovat uživatele:
no řeknu ti to takhle,né že by mě tlačil čas a já neměl čím jezdit,ale svoji E60 mám v bazaru už měsíc a furt nic - https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
mám druhý auto Citroen Berlingo na ježdění ale víš jak,už mě to nebaví a když se mi naskytla možnost výměny proč by né a kor když chci jedině E65 nebo 66v longu a nic jinýho
mám druhý auto Citroen Berlingo na ježdění ale víš jak,už mě to nebaví a když se mi naskytla možnost výměny proč by né a kor když chci jedině E65 nebo 66v longu a nic jinýho

Protože nevybavená 7er není 7er, a nemyslím tím že musí být našlapaná, ale aspoň ty komforty by mít mohla, 0,5l / 1000km normální není, kor u téhle nafty m57 která na to netrpí, gufera se dělají na n62 na m57 o nich nevím že by to bylo nějaký kazový, separátor oleje nemusí být měněn a třeba by to na spotřebu oleje pomohlo, stejně tak jako kontrola turba např. Nechci kazit radost ale tahle 7er se mi zdá jako past.
Pokud servisoval u Snejka, tak se s ním pokus spojit a zeptat se ho na stav auta, to by bylo asi nejlepší co můžeš udělat.
Pokud servisoval u Snejka, tak se s ním pokus spojit a zeptat se ho na stav auta, to by bylo asi nejlepší co můžeš udělat.
Naposledy upravil(a) Sweden dne úte 14.02.2017 11:49, celkem upraveno 1 x.
m57 na gufera netrpi,a separator tohle bude mit uz ten trychtyrovej kterej se neucpava,takze bych tipoval turbo.mam na tomhle motoru 350k najeto a zere 1l na 10000km.
-
- Kontaktovat uživatele:
Snejk neodpovídá,taky si myslím že to bude turbo,výbava mě mrzí,chtěl jsem aspoň komforty a LOGIC 7 z kterýho jsem byl rozmlsanej v E38 ,ani TV to nemá....
tak to nevyměňuj ne... tvoje 5er vypadá slušně, v benzínu, určitě si kupce najde, máš třeba inzerci i po klubech?
M57 do 7er OK, pokud ti to nevadí a té nafty využiješ tak nemám problém, ale to že nemá výbavu a horko těžko se toho budeš v budoucnosti zbavovat by mi asi vadilo, stejně tak že majitel tvrdí že to bere olej, to může být jenom pomyslná špička ledovce, kdo ví co vše tají. Jinak mi připadá že lidi v inzerci uvádějí jak servisoval Snejk nebo Jarax jako velké+, ano, bez pochyby to + je, ale taky záleží co a jak servisoval, ono taky může někdo dojet a říct chci vyměnit olej a filtry, nic víc, a tím pádem už vlastně servisuje u Snejka nebo Jaraxe
M57 do 7er OK, pokud ti to nevadí a té nafty využiješ tak nemám problém, ale to že nemá výbavu a horko těžko se toho budeš v budoucnosti zbavovat by mi asi vadilo, stejně tak že majitel tvrdí že to bere olej, to může být jenom pomyslná špička ledovce, kdo ví co vše tají. Jinak mi připadá že lidi v inzerci uvádějí jak servisoval Snejk nebo Jarax jako velké+, ano, bez pochyby to + je, ale taky záleží co a jak servisoval, ono taky může někdo dojet a říct chci vyměnit olej a filtry, nic víc, a tím pádem už vlastně servisuje u Snejka nebo Jaraxe

-
- Kontaktovat uživatele:
dík za cenný rady,můj servisák vsází na turbo nebo kroužky,takže to ještě zvážím a když bych do toho šel tak jí bez zkoušky kompresních tlaků ať vyvrátím kroužky neberu
Ahoj, ja bych radeji jeste vyckaval, aby ses neunahlil. To ze prodavas auto mesic nic neznamena. Takove auta se klidne prodavaj i 3-4 mesice. A nafte bych se vyhnul.
No z louze pod okap, jednak jako hola sedma v nafte je to prakticky neprodejny (kam se hrabe to, ze mesic nemuzes udat e60), druhak do toho ve finale muzes zahucet daleko vic nez kdyz stahnes cenu e60 a poridis hezkou e65.. osobne bych do takove vymeny nesel ani omylem.
Uz ted jsi z toho nestastnej, co teprve az bys to vzal
Uz ted jsi z toho nestastnej, co teprve az bys to vzal

-
- Kontaktovat uživatele:
máš recht 

Měsíc prodej je ještě v pohodě, není úplně vhodná doba na prodej auta, na jaře půjde rychleji pryč. Já jsem loni prodával compacta skoro půl roku. Další nevýhodou je u tvé pětky poměrně malá výbava (nejsou xenony, malá navigace, atd, atd...) Nicméně být tebou, tak si radši počkám, až se objeví auto, které ti přiroste k srdci, nemá smysl to uspěchat, abys pak byl nešťastný. Mě loni takhle naštěstí kamarád vymluvil koupi jedné e63 (která stála za vyliž, ale já prostě chtěl e63), a za 14 dní se objevila úplně nádherná, kterou jsem prostě chtěl a jsem spokojenej. Pokud chceš sedmu tak fajn, ale když už do toho dávat prachy, tak ať to má aspoň nějakou výbavu. Pokud ti na výbavě nezáleží, tak najít nějakou ve špičkovém stavu. Tahle dle mého názoru nemá ani výbavu a o tom špičkovém stavu se dá taky s klidem polemizovat s ohledem na spotřebu oleje....
-
- Kontaktovat uživatele:
OT: pořad vyhlížím JaraXe s konkrétní radou "nekupuj si naftu, je to sračka" a on nikde. Není nemocnej, nebo tak? Nevíte? 

Spíš dává dokupy ty naše pelechy
a nemá čas tady vysedávat

JaraX je hotovej, zasypanej autama, slaví narozeníny, lečí se a odmítá zákazníky 
proč ta E60 nejde prodat? to je jasny, nemá motor, nemá výbavu, takový auto nechce nikdo, takže idealně si koupit E65 s ještě méně poptávaným motorem, nedávno tu byl někdo s nádhernou a vybavenou 730d, ale fakt moc krásná ale prodat nejde, jelikož lidi už v 7er chcou motor a né chrochták. no a ta výbava nemám slov, tam se snad ještě připlácelo za socku
a ještě ten modrej interier
za 30 by to mělo asi smysl, ale za tudle cenu
za 160k jsem koupil 750Li v lepší výbavě.
btw v E38 Logic? to chci taky

proč ta E60 nejde prodat? to je jasny, nemá motor, nemá výbavu, takový auto nechce nikdo, takže idealně si koupit E65 s ještě méně poptávaným motorem, nedávno tu byl někdo s nádhernou a vybavenou 730d, ale fakt moc krásná ale prodat nejde, jelikož lidi už v 7er chcou motor a né chrochták. no a ta výbava nemám slov, tam se snad ještě připlácelo za socku

a ještě ten modrej interier

za 30 by to mělo asi smysl, ale za tudle cenu

za 160k jsem koupil 750Li v lepší výbavě.
btw v E38 Logic? to chci taky

Za 160k 750iL? :-O Ale další 200k bude za servis ne ?
Tu 730d neber, pak ji neprodas, akorat tak na dily (mozno pro nekoho na opravu bouracky, jinak k nicemu). Za tu cenu ani nahodou. Schvalne to sleduj jak dlouho se to bude prodavat.
Nevidim v tom zadnu vyhodu. Slaba vybava, nehezky interier (modra kuze se mi nelibi, to hnusne zakladn oblozeni) a jeste problem s vysokou spotrebou oleje. A to si jeste nemluvil se snejkem.
Nevidim v tom zadnu vyhodu. Slaba vybava, nehezky interier (modra kuze se mi nelibi, to hnusne zakladn oblozeni) a jeste problem s vysokou spotrebou oleje. A to si jeste nemluvil se snejkem.
no ta vláda, však si ji viděl, stav nebyl zas tak zlej, přetěsnit motor a spravit převodovku a OK, ale šla na díly.Zugy píše:Za 160k 750iL? :-O Ale další 200k bude za servis ne ?
tohle auto jsem opravoval jen jednou a to vstrikovac a DPF, termostaty a zhaveni si pan delal sam. takze zas tak uplne vic o tom nevim proc to zere olej atd... se servisem jsme byli teprve na zacatku 

Pravda leze pomaličku ven