Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 530d chyba ASC,ABS, tacho
Prosim prosim nevite proc mi nefunguje ASC, ABS? Mel jsem na diag a ukazalo to leve zadni cidlo ABS. Cidlo jsem koupil nove a vymenil. A zavada furt stejna. Zarazi me fakt ze kdyz je auto studene tak funguje, ale jak se zahreje tak uz nefunguje.... Nekdy po 10km nekdy po 2km a nekdy po 30km. A jeste k tomu nefunguje tachometr. Tak netusim co s tim je. Poradi mi nekdo?[/b]
Bohužel Tě nepotěším - přesné vím, co Tvému autu je. Opakuje se to tady asi 100x - vadná jednotka ABS. Jaké máš koncové číslo? Najdeš jí napravo od motoru - nevhodně umístněna, teplem trpí a časem všechny odejdou. Tady je i souvislost s tím, že se to projeví až po zahřátí. Použitou nemá smysl kupovat, vydrží taky jen chvilku. Místní členové airbone a Falcon ale provádí repas, moji repasoval airbone a už 2 roky klid.
Re: e39 530d chyba ASC,ABS, tacho
Zdravim tak snad na tohle mi poradíte .
Mám stejný problém jako měli chlapi předemnou akorát mě to začlo s tim když jsem vyměnil ložisko ( bohužel levé zadní ) . Nejdřív mi kámoš obědnal ložisko bez ABS takže jsem musel koupit nové s ABS. Nevím.... ale závada pořád stejná.
Máte někdo prosím zkušenosti s výměnou ložiska a potom nefunkčním ABS/ASC tachometru atd... ????
Díky za odpovědi (y)
Mám stejný problém jako měli chlapi předemnou akorát mě to začlo s tim když jsem vyměnil ložisko ( bohužel levé zadní ) . Nejdřív mi kámoš obědnal ložisko bez ABS takže jsem musel koupit nové s ABS. Nevím.... ale závada pořád stejná.
Máte někdo prosím zkušenosti s výměnou ložiska a potom nefunkčním ABS/ASC tachometru atd... ????
Díky za odpovědi (y)
Re: e39 530d chyba ASC,ABS, tacho
Ložisko bylo myslim značky SWAG a diagnostika hlasí pořád levé zadní čidlo.
Když se chyba vymaže tak nesvítí dokud se nešlápne znovu více na brzdu
Když se chyba vymaže tak nesvítí dokud se nešlápne znovu více na brzdu