avana píše:Giovany1971 píše:avana píše:[quote="knedlifek"]neni to skřípání? to by mohl dělat kroužek volantu a což často i dělá.
Od volantu to nejde, s tím problém nemám... je to cítit při otáčení - zleva doprava, na místě i za pomalý jízdy. Příklad - zastavím, zatočím volantem a rozjedu se a přitom v tom lupne.
Mě to dělal hřeben,,v poloze kola rovno,,volant přesně ve středu,,tam byla velká vůle,,jakmile jsem pootočil trošičku doprava či do leva už bez vule..ale to lupání bylo slyšet i při přejetí něj příčné nerovnosti i při běžném otačení,, prostě dal jsem nový hřeben a je ticho.
To je ono, přesně, jak to píšeš. Měnil si jen hřeben, bo celý převod? Kolik to stálo a kde ti to dělali? ď[/quote]
Ahoj hřeben jsem koupil od týpka z Brna,,,dily měl v garaži,,ale byl ferový a za 5500 jsem koupil origo hreben bez akt ..řizení ...Po montaži jak jsem psal je vše ok... Jinak sem si delal vše sam ve své malé dílničce...viz foto..
http://giovanny.rajce.idnes.cz/BMW_Rizeni_exchange
Jinak už vím co bylo příčinou destrukce řízení,,, tj... velká vůle na středové díře AL kol,,replik z Číny,,, Italové s tím jezdili i přes vibrace,,a neřešili to a tím to šlo do kopru.