Ahoj
Z niceho nic mi prestaly sviti zlute krouzky/ angel eyes na bmw e87- u obou svetel postupne v rozmezi dvou dnu. Bxenony sviti dal.. netusite cim to muze byt? Diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nesviti angel eyes
Re: Nesviti angel eyes
Buď žárovky, a nebo lichtmodul. Hlásí ti to prasklé žárovky?
Ahoj,
jo hlasi mi to prasklou zarovku. Ani nevim kde a jak se meni.. Co je to lichtmodul? Diky
jo hlasi mi to prasklou zarovku. Ani nevim kde a jak se meni.. Co je to lichtmodul? Diky
Lichtmodul ti řídí světla. Mrkni se na youtube, určitě tam bude návod jak vyměnit prasklou žárovku v AE. A bejt tebou to neodkládám, vím, že některý lichtmoduly se po X hlášeních že je prasklá žárovka zaseknou, a pak se musejí složitě resetovat přes diagnostiku
Diky za rady. Nakonec to byly zarovky... jen me prepkvapilo ze odesly obe po dvou dnech..
Ma nekdo zkusenost s led zarovkami misto klasicke- na ty angel eyes ? Nevim jestli to opravdu bude mit efekt tech bilych led angel eyes co maj novejsi bmw..
Ma nekdo zkusenost s led zarovkami misto klasicke- na ty angel eyes ? Nevim jestli to opravdu bude mit efekt tech bilych led angel eyes co maj novejsi bmw..
Vzhledem ke konstrukci nebude. Aby byly hodně vidět, musel bys dát silný led markery, ale tam je zase riziko, že ti poškoděj světla zbytkovým teplem, takže dle mého názoru srát na to