Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě BMW
Koupě BMW
Ahoj kluci,
plánuju si koupt BMW E91, benzín 318i nebo 320i a našel jsem jeden kousek, kterej vypadá na 1. pohled pěkně, ale už ho inzerují dlouho, tak se chci zeptat jestli to auto někdo náhodou nezná, nebo neví co je to zač.
https://www.sbazar.cz/autodilybmwbeneso ... a-top-stav
Díky za reakce
plánuju si koupt BMW E91, benzín 318i nebo 320i a našel jsem jeden kousek, kterej vypadá na 1. pohled pěkně, ale už ho inzerují dlouho, tak se chci zeptat jestli to auto někdo náhodou nezná, nebo neví co je to zač.
https://www.sbazar.cz/autodilybmwbeneso ... a-top-stav
Díky za reakce
Re: Koupě BMW
Nikdo nic? Mam si treba vyzadat VIN? I kdyz jestli je to dotazene z Nemecka tak je mi to asi k nicemu ne?
Tohle konkrétní auto bohužel neznám, ale jenom pár poznámek. K motoru se nebudu vyjadřovat, protože každému vyhovuje něco jiného, ale 4. válce v E90 mají zajímavou pověst. Druhá věc. Úplně tomu chybí jakákoliv výbava. Nemá xenony, sportovní sedadla, je tam základní audio, atd. Nějak nevidím důvod, proč se o to auto zajímat.
Ono to je bez reakce, protoze se ty dotazy opakuji a tech odpovidajicich clenu tady taky neni moc. Bez dalsich detailu, auto je socka bez motoru za ne uplne priznivou cenu- proto ho asi inzeruji docela dlouho. Pokud vylozene chces z nejakeho duvodu ctyrvalec, tak se koukej alespon po co nejvyssi vybave. Tohle auto kdo koupi, bude se ho take horko tezko zbavovat.
Pokud jde ciste o prachy, pockej. Pockej a divej se po sestivalcovy motorizaci, bejvaj uz apriori lepe vybaveny, provozni naklady jsou min stejny ne-li v opravach nizsi. Kilometrovy najezdy muzou byt zdanlive vyssi, ale stale je to jen cislo a hodne zalezi na udrzbe.
Pokud jde ciste o prachy, pockej. Pockej a divej se po sestivalcovy motorizaci, bejvaj uz apriori lepe vybaveny, provozni naklady jsou min stejny ne-li v opravach nizsi. Kilometrovy najezdy muzou byt zdanlive vyssi, ale stale je to jen cislo a hodne zalezi na udrzbe.
za tydle peníze koupíš 6válcovy předface ve skvělé výbavě, ten čtyřválec je hodně poruchový a nejede.
Diky za informace kluci. Muj rozpocet je do 300k a r.v. od 2008...chtel bych to auto jako hlavni rodiny dopravni prostredek, co mi vydrzi aspon 10 let. Po BMW touzim dlouho a nechtel bych se myslenky na koupi vzdat. Je nekde popis vybavy k jednotlivym motorizacim?
Jsem BMW zatim nepoliben tak se omlouvam za hloupe dotazy.
Ještě jsem našel tenhle kousek, ale je na mojí horní hranici, a kdyby bylo potřebo něco zainvestovat měl bych trochu problem
https://www.sbazar.cz/mstyle1/detail/21 ... servis-bmw
Jsem BMW zatim nepoliben tak se omlouvam za hloupe dotazy.
Ještě jsem našel tenhle kousek, ale je na mojí horní hranici, a kdyby bylo potřebo něco zainvestovat měl bych trochu problem
https://www.sbazar.cz/mstyle1/detail/21 ... servis-bmw
Na první pohled vypadá hezky, a je tam i nějaká výbava, ale dle mého názoru tomu autu chybí motor. Nevím, na co jsi zvyklej, ale tahle 318 mi přijde děsně slabá na takhle velký a těžký auto
hlavně ty čtyřválce se fakt hodně serou, po roce 2008 ještě víc
Hmm tak se začnu koukat po 325i...děkuju za rady...a výbavy k motorizacím někde jsou k nahlédnutí?
Pokud vybíráš od r.v. 2008 tzn. LCI, do 300k, tak se obávám, že nic slušnýho se 6 válcem asi neseženeš a jestli to náhodou vyjde, tak to určitě nebude hned. Motory N53 taky nejsou úplně štastná volba, ale rozhodně lepší než 4 válec. Výbava u BMW je hodně individuální záležitost. Katalogy se dají dohledat, ale vetšinou si to každy namíchal podle sebe. Spíš si vždycky vyžádej VIN a ten si následně prověř tady: http://bimmer.work/ nebo ho pošli sem.
Naposledy upravil(a) Skaletonz dne čtv 23.02.2017 11:07, celkem upraveno 1 x.
Jarax nedavno psal na 3er e90:martikada píše:Hmm tak se začnu koukat po 325i...děkuju za rady...a výbavy k motorizacím někde jsou k nahlédnutí?

motorizace a výbava nemají nic společnyho, můžeš mít 318i se vším a 330i v socce.
Jojo už mi to došlo, individual je individualJaraX píše:motorizace a výbava nemají nic společnyho, můžeš mít 318i se vším a 330i v socce.

a proč jako ?
za 160-260 seš schopen koupit pěknou 325i jen netrvej na roku 2008+ kdy už BMW začlo pořádně všecko šidit.
za 160-260 seš schopen koupit pěknou 325i jen netrvej na roku 2008+ kdy už BMW začlo pořádně všecko šidit.
Stejně jako píše JaraX. Do tvého limitu seženeš krásnou PreLCI E90 325/330i a ještě ti zbyde na první servis. Jenom budeš muset vybírat v DE, protože u nás je to skoro nemožný.
Jojo na německo koukám, tady se toho moc nedá najít...no budu to sledovat a uvidíme.Skaletonz píše:Stejně jako píše JaraX. Do tvého limitu seženeš krásnou PreLCI E90 325/330i a ještě ti zbyde na první servis. Jenom budeš muset vybírat v DE, protože u nás je to skoro nemožný.
Bacha na ty individual inzeráty pokud tomu nerozumíš. Auto má piano lack obložení, což je jedinej prvek individual výbavy a už ho prodává jako celý individual. Posledních 7 znaků VIN ti v dekodéru ukáže přesnou výbavu a jak kluci píšou, klidně to hoď sem
Tvůj rozpočet úplně mimo není a na předfaceliftovou e90 se šestiválcem to stačit bude. Na r2008 netrvej. 325/330i s N52 (pred FL) jsou výbornou volbou, v této řadě asi nejlepší. Na N53 v pěkným stavu (po FL) by ti ten rozpočet nestačil, ale vážně není potřeba na tom trvat a už vůbec ne kvůli roku jít do čtyřválce.
Tvůj rozpočet úplně mimo není a na předfaceliftovou e90 se šestiválcem to stačit bude. Na r2008 netrvej. 325/330i s N52 (pred FL) jsou výbornou volbou, v této řadě asi nejlepší. Na N53 v pěkným stavu (po FL) by ti ten rozpočet nestačil, ale vážně není potřeba na tom trvat a už vůbec ne kvůli roku jít do čtyřválce.
Ja na tom roku trval, protože jsem nechtěl kupovat starší auto než 10let, ale u BMW se ten rok asi tak nebere...musim si pomalu zvykat na jinou ideologii výběru, než u koncernůtommee píše:Bacha na ty individual inzeráty pokud tomu nerozumíš. Auto má piano lack obložení, což je jedinej prvek individual výbavy a už ho prodává jako celý individual. Posledních 7 znaků VIN ti v dekodéru ukáže přesnou výbavu a jak kluci píšou, klidně to hoď sem
tak u BMW to platí naopak, čím starší tím lepší, na novější BMW musíš mít prachy na servis.
Urči si, co chceš mít za výbavu, bez čeho nejde žít a podle toho taky hledej
u trojkové řady je to s výbavou různý.. taková třetina nemá ani xenony, tempomat, atd.. a k tomu i různý barvy interiérů, což se taky nemusí líbit každému.. Někdo to nepotřebuje a je rád za klimu a centrál - to je na každém jak je náročný...
cena BMW vs. koncern vs. rok výroby je rozdílná - to se připrav na kecy a porovnávání s koncernem od kolegů/kamarádů atd
tim nechci odrazovat

u trojkové řady je to s výbavou různý.. taková třetina nemá ani xenony, tempomat, atd.. a k tomu i různý barvy interiérů, což se taky nemusí líbit každému.. Někdo to nepotřebuje a je rád za klimu a centrál - to je na každém jak je náročný...
cena BMW vs. koncern vs. rok výroby je rozdílná - to se připrav na kecy a porovnávání s koncernem od kolegů/kamarádů atd

tim nechci odrazovat