Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
535d f10/11 euro 5 euro 6
Re: 535d f10/11 euro 5 euro 6
Ta močovina zamrzá při -11 °C, tak by mě právě zajímalo, jestli to ve dvacetistupňových mrazech zamrzne nebo ten ohřev běží třeba i při parkování přes noc.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Přes noc ne.
Až když zapneš klíček, je možný že těch pár sekund než se rozehřeje, tak motor poběží bez močoviny.
Až když zapneš klíček, je možný že těch pár sekund než se rozehřeje, tak motor poběží bez močoviny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne u hospody neparkuju bohužel nebo naštěstí
Nebráním se tomu, první dotaz byl v čem je rozdíl euro5/6.
Švagr ma posledního Sharana a doplnění močoviny je hodne velký opruz. Je to v kufru zapusteny a pokaždé aspoň trochu polije čalounění. Je to tady aspoň vymyšlené lip? Resp. Kde? Ve vičku nádrže?
Pokud se prodá ma e61 tak budu hledat spis stav a výbavu, tohle nakonec nebude rozhodující.
Nebráním se tomu, první dotaz byl v čem je rozdíl euro5/6.
Švagr ma posledního Sharana a doplnění močoviny je hodne velký opruz. Je to v kufru zapusteny a pokaždé aspoň trochu polije čalounění. Je to tady aspoň vymyšlené lip? Resp. Kde? Ve vičku nádrže?
Pokud se prodá ma e61 tak budu hledat spis stav a výbavu, tohle nakonec nebude rozhodující.
je to umisteny jak kdyz tankujes palivo. a zere to te mocoviny strasne malo takze to vydrzi strasne dlouho..
btw kazdy auto se da prodat zalezi na cene, ja slevoval svoje minuly auto nez ho proste nekdo koupil
vedlejsi je ze to bylo o 50 tisic min nez jsem mel cenu na pocatku, ale zas byla velka konkurence a lidi jdou dnes za cenou
je dulezity jestli chce nekdo prodavat auto, nebo prodat auto
to moje se prodavalo pul roku a kazdej mesic jsem slevoval nez se proste prodalo.
a neda se srovnavat s autem co mam ted, mnohem vic komfortu a radosti, samozrejme i penez
btw kazdy auto se da prodat zalezi na cene, ja slevoval svoje minuly auto nez ho proste nekdo koupil

a neda se srovnavat s autem co mam ted, mnohem vic komfortu a radosti, samozrejme i penez