Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 540i motor zdechá na světlech
Re: E39 540i motor zdechá na světlech
Tak jsem našel, že při poruše přejde motor na výchozí bezpečnou mapu zapalování.. Nic se jinak neprojeví, žádná blokace, pouze snížení výkonu.
Pýtam sa preto lebo manželkyna 540i ma obdobny problem.
Písal som to aj tu na fore ale nikto mi neporadil.
Odpojil som váhu vzduchu a okrem toho teda že to ide horšie tak prestalo chcípat, diagnostika bez problemou - teda okrem čidla natočenia volantu.
A to som pomenil na motore snad už všetko.
Odpojil som váhu vzduchu a okrem toho teda že to ide horšie tak prestalo chcípat, diagnostika bez problemou - teda okrem čidla natočenia volantu.
Diagnostika vidí tieto čidla kelepania?ACDC píše:Tak jsem našel, že při poruše přejde motor na výchozí bezpečnou mapu zapalování.. Nic se jinak neprojeví, žádná blokace, pouze snížení výkonu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Popp píše:Pýtam sa preto lebo manželkyna 540i ma obdobny problem.
Mám naprosto totožnej problém jak ty, když jsem odpojil váhu tak to auto přestalo chcípat, ale pak víc žere a spadne do nouzáku, mám pocit že to prostě někde asi přisává vzduch, ale nevím kde.
Nicméně od včerejška řeším zásadnější problém a to že se začal ozývat kovový zvuk z motoru - viz zde: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 3#p1081013