Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PAKRA ZF-SERVIS Jihlava - výměna oleje v automat převodovce
-
- Kontaktovat uživatele:
PAKRA ZF-SERVIS Jihlava - výměna oleje v automat převodovce
Ahoj, chystám se vyměnit olej v automat. převodovce na e60, případně v servořízení a diferenciálu. Jaké máte zkušenosti s tímto servisem?
Je případně možnost dodat si svoje díly? Koupil jsem ZF vanu s filtrem a 20L olej ZF-Lifeguardfluid 6. Diky
Je případně možnost dodat si svoje díly? Koupil jsem ZF vanu s filtrem a 20L olej ZF-Lifeguardfluid 6. Diky
Re: PAKRA ZF-SERVIS Jihlava - výměna oleje v automat převodo
Byl jsem tam s e60 535d na výměnu oleje a příslušenství v převodovce,bylo to v pohodě. Myslím, že materiál chtěli mít vlastní. Rozumí tomu a bylo to potřeba vyměnit včetně už u mne prolínající těsnění s o kroužky.
Top servis na prevodovky, byl jsem tam se tremi bmw a vzdy profi jednani. S vlastnim materialem nevim, myslim ze ti to udelaji, ale nemusi ti uznat zaruku pri pripradnych nasledujicich problemech.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ja jsem slysel ze to je autorizak primo tech prevodovek. taky tam ted jedu... ale dily necham na nich, precejen nevim dopredu co vse bude potreba menit.
Byl jsem tam muzu doporucit. Dily jsem stejne nesehnal levnejsi nez maji oni a dodavaji si svoje...
jedinou nevyhodou je ze maj prijem aut jen do 8my rano, takze kdyz je clovek z daleka musi si dost privstat aby tam stihl dojet do 8 

Ahoj zase výhoda je že když přijedeš zdaleka jako já stejně musel mechanik čekat až to zchladne a momentálně je venku chladněji tak to půjde rychleji - neměli ještě chladící jednotku - otevřela se vrata servisu a nechalo se to nějakou tu hodinu chladnout. 

ještě malinko lepší jsou v ZP automatic Blučina . Mají tam jako jedinní mašinu a sčím si neví rady ZF Pakra v jihlavě posílají na repas do blučiny. V blučině jsou troufnu si říci největší borci v ČR a mají taky nejlepší výbavu. Znají ty automaty do posledního šroubku.
Jinak na ZF Pakra je taky slyšet chvála a nejde na ně říct nic zlého alespon z toho co jsem slyšel kolem sebe.
Jinak na ZF Pakra je taky slyšet chvála a nejde na ně říct nic zlého alespon z toho co jsem slyšel kolem sebe.
-
- Kontaktovat uživatele:
díky za reference pánové, moc mi to pomohlo
volal jsem jim, olej v servořízení a diferenciálu nemění, nevadí, vyměním jinde. Co se týká svého dodaného materiálu od ZF, když budou vidět, že to není shit, tak to také udělají