Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozice ostřikovačů předních světel Bmw e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dadan

Pozice ostřikovačů předních světel Bmw e39

#1 Příspěvek od Dadan »

Měl bych prosbu na někoho kdo by byl ochotný to změřit, případně jestli někdo neví o nějakém odkazu kde se to třeba řešilo...
Potřebuji přeinstalovat ostřikovače předních světel a bohužel nemám z čeho zjistit jednak umístění na nárazníku(to bych případně i odhadl) a hlavně tvar výřezu tak aby tam ostřikovač zapadl.
Předem díky za všechny reakce.
Mir3k

Re: Pozice ostřikovačů předních světel Bmw e39

#2 Příspěvek od Mir3k »

Na origo nárazníku je to vespod vyznačeno,dělal jsem to podle toho. Budeš muset asi osobně to od někoho obkreslit,z fotky nevím jestli trefíš rozměr je to takový "patvar" :D
Dadan

#3 Příspěvek od Dadan »

Tak jestli je to tam dokonce vyznačené tak to nebude problém...přiznám se že jsem si toho nikdy nevšiml. Našel jsem někde na googlu návod jak to někdo dělal tak jsem tvar lehce obšlehnul a rozměry si nějak naměřím....snad to bude pasovat. Díky
Zdenda530d

#4 Příspěvek od Zdenda530d »

Jen tak mimochodem, ty ostřikovače jsou tam dost k ho.nu. Teda pokud jejich primárním úkolem není zasvinit kapotu, to potom fungují skvěle. Já je mám ale je to přesně jedna z "vychytávek", které bych se rád vzdal.
soukupadam

#5 Příspěvek od soukupadam »

Jsou k hovnu, světla to neumeje, zasviní to celý fáro. Ale kvuli STK musej bejt. Nejlepší odpojit čerpadlo.

Jinak když sundáš nárazník a necháš v něm tu výztuhu tak hned uvidiš kam udělat díru.
Odpovědět