Druh karoserie: sedan/ 5. dv.
Rok výroby: 1998
Objem válců: 1895 ccm
Výkon: 87 kw
Druh paliva: BA
Barva: zelená
Počet najetých kilometrů: 276.000 km
Stav vozidla: Plně pojízdné, ojeté, odpovídající stavu km a roku výroby
Platnost STK: 4/2017
Cena: 35.000 kč
Popis výbavy: kožený interiér, alu, klima, el.okna, nastavitelný volant, rádio, centrál, imo, zaslepení zámků
Popis provedených oprav: loni měněný motor - ve vozidle je motor z bouraného angličana, měl dle servisky doloženo 160.000 km (motor jede opravdu parádně, s motorem byla dělána i nová spojka, vodní pumpa, řemen, ve předu jsou nové brzdy, většina čepů...
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Vůle na zadní nápravě (dle mého LZ poloosa, může být i v dif), koroze (byl vařen PP práh pod spolujezdcem, dále je potřeba vyvařit jedno uložení diferenciálu), má utržené lanko od otvírání kapoty (kapota lze otevřít). Zatuhlé lanovody ruční brzdy.
Kontakt: michaelrejholec@gmail.com, +420 723 826 667 (momentálně jsem coby student na univerzitě mimo ČR, preferuji jednání přes email, vozidlo je možné k odběru idhned, pověřil jsem svého tátu, aby případný prodej zprostředkoval,). Nemám absolutně zájem zatajit jakoukoli informaci o vozdile, tak se klidně ptejte, výměna není možná.
Foto: foto na vyžádání zašlu na e-mail
Vozidlo prodávám za cenu investic za poslední dva roky, odcestoval jsem z ČR a je pro mě zbytečné doma držet 3 auta, když je nemohu využívat... V ceně zohledněn stav vozidla a nutné investice, je to prostě E 46 za 35.000,- s perfektním motorem....
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E46 318i 87kw sedan
Re: BMW E46 318i 87kw sedan
FOTO zde:

Re: BMW E46 318i 87kw sedan
Kua hoši, to je furt dokola. Chci prodat auto, tak ho pořádně naleštím a hlavně vysaju. Pak teprve dělám fotky.