Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 745i výdrž motoru
E65 745i výdrž motoru
Neví někdo , kolik vydrží motor? Má smysl kupovat E65 s najetýma 350 000 km ?
Re: E65 745i výdrž motoru
ta výdrž je relativní a je daná spíš zacházením než kilometrama, znam auta s najezdem přes 700 a asi původním motorem, samozřejmě se nebavím o přetěsnění.
se tam se ale objeví závada jak vaček tak bloku, ovšem to se může stát i méně ojetým autům, já řešil výměnu vaček na X5 86k najeto doložené km, vačky vyrezly od kondenzatu protože se s autem nejezdilo, takže málo ojetá auta jsou nejhorší. idealní nájezd je od 150-250tkm, jak už ty auta mají přes 350k tak sou takový "volnější" prostě už je to tak na výměnu tlumičů, všech ramen, silentbloků atd samozřejmě pokud to někdo předtím provedl tak OK. navíc ty motory se prodávaj za rozumny prachy, takže bych se toho nebál. stejně je to vždy o kontrole auta, pořádně vše prohlídnout, zdiagnostikovat atd.
se tam se ale objeví závada jak vaček tak bloku, ovšem to se může stát i méně ojetým autům, já řešil výměnu vaček na X5 86k najeto doložené km, vačky vyrezly od kondenzatu protože se s autem nejezdilo, takže málo ojetá auta jsou nejhorší. idealní nájezd je od 150-250tkm, jak už ty auta mají přes 350k tak sou takový "volnější" prostě už je to tak na výměnu tlumičů, všech ramen, silentbloků atd samozřejmě pokud to někdo předtím provedl tak OK. navíc ty motory se prodávaj za rozumny prachy, takže bych se toho nebál. stejně je to vždy o kontrole auta, pořádně vše prohlídnout, zdiagnostikovat atd.
Díky za potěšující odpověď. 

Snejk nedávno psal, že má asi 650tis...já mám na svojí 390tis
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
A to mam dokonce pocit ze mi snejk rikal, ze na motor neni nijak vyrazne hrabnuto.. jsem myslel ze s tim najezdem to uz bylo dvakrat rozebrany a ono ne