Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomas777

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#1621 Příspěvek od tomas777 »

JaraX píše:- nemá chromy
- nasca fuj (aspon to vypadá jako nasca)
- nemá ani odvětrání ani masáže
- dřevo bez laku

a vzadu beztak nebude nic.
Podívej se pořádně na poslední dvě fotky. Má to kůži club. Pak to samozřejmě nemůže mít odvětrání. Taky si vzpomínám na tvou dřívější argumentaci, že club bez masáží je vlastně lepší, protože je sedadlo měkčí. ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1622 Příspěvek od JaraX »

ajo, je to club, tak to je jiná, nějak jsem to v tom neviděl, ale ted vidím tunel a je mi to jasny. to je pak jiná s clubem :)

btw posledních pár dní jezdi 750i s odvětrávanou nascou a ty sedačky jsou jak betonový, i v X5 má měkčí sedačky.
kotik-iceman

#1623 Příspěvek od kotik-iceman »

Diky za odpovede!!! Jak som uz pisal auto bude mat umna minimalne vyuzitie rocne cca 15000km na vypinanie bateriek som uplne zabudol takze super! Problem u mna so 7er je ze skoro vsetky su vybavou orientovane na zadnych pasazierov co ja vobec nepotrebujem za poslednych 6 rokov som siel na dlhsiu trasu cca3krat s niekym! A potom prichadza otazka penazi!!! Mal som niekedy e38a nemozem zabudnut z NL som chodil na otocku na vikend domov vystupil som a fungoval som uplne super cely vikend a v nedelu zase naspat! Ale teraz kupit nieco taketo https://www.autoscout24.de/angebote/bmw ... ?cldtidx=5

a platit rocne naklady za poistenie a dane cca 60 000 cze pri najazde 15000km nejde my to moc do hlavy preto furt rozmyslam nad 5er,E-classe alebo Lexus GS!!

Nakoniec prichadza na radu servis dobrych servisakov je malo a ked najdete ochotneho tak cakate! ja viem ze kdo chce chovat opice musi mat aj na banany ale tu v servise za nahradny kluc na e39 35 000czk nedam radsej poletim do prahy 650km za FX-om!

Takze mam rozmyslat stale na 7er nebudem kazdy vikend letiet na otocku do Prahy alebo Olomouca? otazka 7er ma pre mna zmysel alebo 3kroky spat a kupit nieco jednoduchsie,lacnejsie?

Rozpocet bol 25euro ale uz aj v nemecku je problem nieco najst!!!!
dogeatdog

#1624 Příspěvek od dogeatdog »

Tak servis IMO budes muset resit u kazdeho auta, i kdyz koupis MB nebo Lexus. Z Piestan to treba do Olomouce k jaraxovi mas stejne daleko jako lidi ze severnich Cech do Prahy ke snejkovi ;)
Ja nedavno mel podobneho brouka co poridit a ve finale jsem skoncil u 745 na dlouhe cesty a x5 4.4 na mesto a okoli.
Ad "litani po servisech" - kdyz ti to auto nekdo dobre nachysta, dovolim si tvrdit ze bude stacit pravidelny preventivni servis jednou za rok. Me snejk udelal x5 tak, ze jen jezdim, jezdim a jezdim.
kotik-iceman

#1625 Příspěvek od kotik-iceman »

Moje chyba!!!! Nebyvam na SVK ale v CH keby islo o to chodit zo svk do holomouce neni problem ale tych 650km mam z CH do prahy! Pravdu mas raz za rok necham auto dva tyzdne v servise a potom cely rok pokoj! Ma este zmysel davat za e65/e66 20 000 euro alebo pozerat nieco novsie!
kawaman

#1627 Příspěvek od kawaman »

Ta poslední je pěkná, ale chtějí za ni nekřesťanské peníze..
dogeatdog

#1628 Příspěvek od dogeatdog »

kotik> tak to je asi otazka priorit, ono "smysl" davat do auta penize je spis "nesmysl", protoze to jsou prakticky vyhozene prachy, tedy pokud to neni investicni kus ala youngtimer, ktery si cenu bud drzi nebo mirne stoupa...
Ja uvazoval ze poridim nejakou supervymazlenou sedmu, pak si to nechal poradne projit hlavou a koupil za doslova polovic, nebo spis tretinu :D solidne vybavenou starsi vranu (nicmene v docela dobrem stavu), kterou mam u snejka aby mi ji "udelal", takze budu vedet co je a co neni hotovy (hlavne s nesmrtelnym 4.4 motorem) a vyreseno. Koupit novejsi za podstatne vic penez je taky reseni, ale to vidim jako festival vyhozenych penez a prakticky za nic co by 745 neumela.
A hlavne vim, ze po snejkove servisu to auto bude pomalu spolehlivejsi nez zanovni kusy za petinasobek ceny. Ten clovek nezkousi opravovat, on opravuje.

S tim jak jsou hezke 745Li hur a hur k sehnani verim tomu, ze kdyz bych ji za par let prodaval, tak budu minimalne ztratovy.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1629 Příspěvek od JaraX »

ja bych za E65 víc jak 400k určitě nedal.
vlastně bych to nedal za žádné auto,.
kurevtor

#1630 Příspěvek od kurevtor »

fishmaker píše:
- dřevo bez laku

vzadu píše komforty...takže aspoň vyhřívání...
nasca - pro tebe fuj....mě nevadí
dřevo sem psal, že se dá vyměnit...
chromy - není to long...když to bude mít jako shadowline...tak proč ne, zas to má highgloss

FifaTHOR : EDC a DD to má, dle popisu...ledničku a vyhřívaný volant ne...ale to nemá většina ;)

neříkal jsem, že to je MAXPLNÁ výbava...ale jako socku bych to taky neviděl...má to keyless, noční vidění, ACC, EDC, DD, LOGIC7, komforty...to taky nemá každá ;)
přesně tak.....!
Ta kára určitě neni socka, i když pro JaraXe je asi socka vše co neni 760iL s alcantrou i ve výfuku :-D

Co se týče chromů - ty dávno nemusí znamenat luxus, dnes už taky dokáží dobře indikovat navoněnou bídu, což někdy ty starý káry právě bývají
FifaTHOR

#1631 Příspěvek od FifaTHOR »

fishmaker píše:
- dřevo bez laku

vzadu píše komforty...takže aspoň vyhřívání...
nasca - pro tebe fuj....mě nevadí
dřevo sem psal, že se dá vyměnit...
chromy - není to long...když to bude mít jako shadowline...tak proč ne, zas to má highgloss

FifaTHOR : EDC a DD to má, dle popisu...ledničku a vyhřívaný volant ne...ale to nemá většina ;)

neříkal jsem, že to je MAXPLNÁ výbava...ale jako socku bych to taky neviděl...má to keyless, noční vidění, ACC, EDC, DD, LOGIC7, komforty...to taky nemá každá ;)
Tak to je potom good... Většině lidí by to stačilo... pro mě hlavně mínus, že tam není vyhřívaný volant, protože to je v zimě pro moje zmrzlý ruce k nezaplacení a když jsem si na to zvykl i v octavce, tak bez toho už to nejde :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1632 Příspěvek od JaraX »

ten se dá dodělat
bulda1

#1633 Příspěvek od bulda1 »

Škoda že ne mě.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1634 Příspěvek od JaraX »

taky by to šlo :D
ti tam omotám nějakej drát kolem volantu :D
bulda1

#1635 Příspěvek od bulda1 »

JaraX píše:taky by to šlo :D
ti tam omotám nějakej drát kolem volantu :D
A schovat izolačkou, budeš moc hodný.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#1636 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

FifaTHOR : já si vyhřívaný volant dodělal...pokud nechceš zrovna šedivý tříramínko...tak to jde i lehce :) čtyřramínek je na prodej víc...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
FifaTHOR

#1637 Příspěvek od FifaTHOR »

fishmaker píše:FifaTHOR : já si vyhřívaný volant dodělal...pokud nechceš zrovna šedivý tříramínko...tak to jde i lehce :) čtyřramínek je na prodej víc...
Dnes jde už všechno 8-) ,ale kupovat to už s tím je pohodlnější... Nemít ho, tak je to první věc co dodělám... Třeba i s tím omotaným drátem :lol:
Mám 4 rameno a z fotek jsem z toho moc nadšenej nebyl když jsem viděl inzerát a řekl jsem si, že ho vyměním za 3... ,ale když jsem ho pak viděl naživo a zvykl jsem si a jak krásně rychle hřeje, tak sem se zamiloval... :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1638 Příspěvek od JaraX »

4 ramínkem se líp řídí pohodová jízda a taky rychleji a víc hřeje.
s 3 ramínkem působí to auto sportovněji
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#1639 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Mě přijde, že 4ramínko zapadá i líp do celkového vzhledu interiéru.
bulda1

#1640 Příspěvek od bulda1 »

Mě přijde hroznej.
Odpovědět