Dobrý deň plánujem kúpiť nové BMW 118i 100kw Automaticka prevodovka ]http://www.autopalacebratislava.sk/detail/BMW-118i-5-dverove-9249686
1. Chcel by som sa Vás opýtať čo si myslite o motore 3-valec 100kw ? Vydrži čosi kedže mi bolo povedáne že taký istý motor sa montuje aj do BMW i8. A kedže je doba 3-valcov tak snad by to mohlo vydržať ked je to od bmw .
2. oplati sa mi priplatit za záruku na 5rokov 1300€ . V priemere najazdim za rok [url=tel:15 000- 20]15 000- 20[/url] 000km
3. mate skusenosti stym servisom zdarma na 5rokov ? Alebo je to len hovadina a aj tak si všetko platim sám
4. a najdôležitejšia vec zadny náhon. Ešte nikdy som neriadil zadny nahon. Je to už jedno v tejto modernej dobe či mam predny náhon alebo zadný ? Su stym take problémy v zime/vode/štrku atd . Kedze moje predchadzajúce auta boli : Skoda fábia - predny nahon, Audi A3 - predny náhon, a terajšie ktore som predal VW passat CC 4-motion. Kedže som navyknuty na predny náhon respektive 4x4 tak sa aj docela bojim zadného náhonu ale myslim že pomocne systemy a elektronika by to už vtejto dobe mohlo byt v zime narovnako predny a zadny či sa mam obávat ?
Vopred Dakujem za odpovede a rady !
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupa BMW 118i 3-valec?
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupa BMW 118i 3-valec?
s tim motorem jsem jezdil v Mini, jeho projev se mi moc libil, ale svadelo to slapat na plyn!
zadni nahon ... ja bych se toho nebal, ted uz to hlida eletronika tak, ze to urvat neni sranda.
jezdil jsem asi pul roku s 116d, i jsem to zkousel trochu utrhnout ... ani prd.
Nicmene bracha ma Alpinu a desne na to nadava, ze mu to zime litalo sem tam ....
asi se to chce s tim taky naucit
v i8 asi bude stejny zaklad, ale trochu nadupanejsi. Realna spotreba na delsi trasy 9-10 ...
http://www.invelt.com/cs/prodej-bmw-nab ... %25C5%25AF
zadni nahon ... ja bych se toho nebal, ted uz to hlida eletronika tak, ze to urvat neni sranda.
jezdil jsem asi pul roku s 116d, i jsem to zkousel trochu utrhnout ... ani prd.
Nicmene bracha ma Alpinu a desne na to nadava, ze mu to zime litalo sem tam ....
asi se to chce s tim taky naucit
v i8 asi bude stejny zaklad, ale trochu nadupanejsi. Realna spotreba na delsi trasy 9-10 ...
http://www.invelt.com/cs/prodej-bmw-nab ... %25C5%25AF
Diky za odpoved, zajtra si ho idem akurat vyskusat prehovoril som predajcu aby sme to aspon na pár km vyskusali aj ked to nieje predvadzacie vozidlo tak som zvedavý.
Tak snad to nebude take hrozné ten zadny náhon. Aj ked byvam docela v kopci z oboch stran. Ale dalsi rok sa uz mam stahovat do mesta tak uz by tam mal byt klud.
Jaj a noveho alpina ma alebo stareho ešte ?
Hej čital som ze to je podobne len to je načipovane na skoro 2x tolko kw. A spotrebu som dnes pozeral na nemeckych strankach a pisali okolo 7,5-8,5 podla tankovani
Tak snad to nebude take hrozné ten zadny náhon. Aj ked byvam docela v kopci z oboch stran. Ale dalsi rok sa uz mam stahovat do mesta tak uz by tam mal byt klud.
Hej čital som ze to je podobne len to je načipovane na skoro 2x tolko kw. A spotrebu som dnes pozeral na nemeckych strankach a pisali okolo 7,5-8,5 podla tankovani
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Zadokolka je OK, až si zvykneš tak předohrab nebudeš chtít.
Tříválec je tragedie. Zvuk zvenku jako HaŤaPka od Škodovky, uvnitř umělý. Technicky též tragedie, 1/6 otáčky klikovky za mrtvým bodem bez tahu = rázy. Do premiovky, jakou BMW bývalo, je i čtyřválec trpěné minimum.
i8 nebudu ani kometovat. Má být vnímáno jako supersport, kterým rozhodně není.
Tříválec je tragedie. Zvuk zvenku jako HaŤaPka od Škodovky, uvnitř umělý. Technicky též tragedie, 1/6 otáčky klikovky za mrtvým bodem bez tahu = rázy. Do premiovky, jakou BMW bývalo, je i čtyřválec trpěné minimum.
i8 nebudu ani kometovat. Má být vnímáno jako supersport, kterým rozhodně není.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
tak drzim palce, at vyberes dobre ...... kdyz uz v tom clovek sedi, tak je to fajn auto, ale kdyz jsem do toho lezl, tak POKAZDY jsem se prastil do hlavy ... asi uz nejsem tak pružnej ...Frost1992 píše:Diky za odpoved, zajtra si ho idem akurat vyskusat prehovoril som predajcu aby sme to aspon na pár km vyskusali aj ked to nieje predvadzacie vozidlo tak som zvedavý.
moje posledni zadokola (jako majitel) byla E28 ... auto me bavilo, do hor to ale neni. Ale dalo se s tim docela blbnou, treba na snehu .... i kdyz motor 524TD byl dost zdechlej ...
Alpinu ma novou, jsou to sluzebni auta, takze pojezdi a da pryc ...
tu spotrebu o i8 mam taky od brachy, kdyz to mel a jezdil treba Praha - Trinec, trosku na to vic slape, takze by to asi odpovidalo tomu, co pisou v Reichu.
Jak pise Francis, ze technicky 1.5 stoji zahovno ... to nekomentuju, ale asi na tom neco bude. BMW bohuzel naskocilo na tlak Bruselu a tydle maly mrdky jsou vysledkem. Zvukove to neposoudim, mel jsem to jenom v Cooperu a jestli i tam jde zvuk z repraku, tak teda potes .... Do nedavna jsem jezdil se starou X3 s R4 N47 a zvuk 4valce je jeden z duvodu, proc jsem to dal pryc. Ted mame zapujcenou novou X3 R6 3.0d a zvukove mi to ladi velmi! Ale ted mi dal Francis brouka do hlavy, jestli to nejde taky z repraku, ale proboha snad u dieselu tam tydle ptakoviny nedavaj, nebo jo?