Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 535i manuál, samosvor

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hagen

E34 535i manuál, samosvor

#1 Příspěvek od Hagen »

Označení: E34 535i
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 2/1991
Motor: M30B35
Převodovka: 5st. manuál
Objem válců: 3430 ccm
Výkon: 155kW a 305Nm
Druh paliva: benzín, LPG
Barva: Lazurblau metallic
Počet najetých kilometrů: 345 000 km
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 01/2018
Cena: 100 000 Kč na letních 17" ROD
90 000 kč na zimních 15"

Kontakt: 602 787 138

Na prodej moje 535i. Mám ji cca 5 let, z toho jezdila 3 zimy. Auto je původní origo 535i z Itálie, rok 1991, najeto 345tis km. V autě je LPG Magic III, origo v TP, provoz bezproblému. Auto má dost úprav jako komplet polyuretany, samosvor (50%), podvozek TA-Technix ( -40,-30 ), volant Momo, jednotka z Alpiny B10 ( není v autě teď ). V autě jsou látkové sport sedačky, ale případně mam i origo béžovou kůži. Minulej rok jsem dával origo výfuk i s katama! EKO zaplaceno.

Servisně olej každých 13tis km, ventilové vůle společně s olejem, převodovka a diff olej měněn před 30tis km, brzdy, ložiska, zadní náprava a ramena před 20tis km, před rokem komplet nové zapalování ( cívka, kabely, svíčký, rozdělovač, palec ),přetěsněné sání komplet, spojka a setrvák měněno před 4 roky ( dala se jednohmota ). Bude toho víc, ale kdo si to má pamatovat už...

Nedostatky na autě samozřejmě jsou, největší je asi začínající koroze spodků dveří a u víčka nádrže ( případně pošlu foto, sem se nevejdou ), a fučí vlnovec za studena ( oprava za 1000 kč ).

Auto jezdí moc hezky, se seriovou 34 nesrovnatelný. Nikdy mě nikde nenechala, a nikdy jsem jí nechtěl prodávat a nejspíš toho budu litovat. Bohužel na ní prostě není čas a finance momentálně, a je škoda aby stála na parkovišti nehnutě.

Tím chci říct, že jí dám jen do dobrých rukou, je to citová záležitost :)

FOTO:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek