https://www.autodilyjimo.cz/predni-svet ... e-h7-p9479
takhle vypadá to lepší světlo

Na čočce sice nejspíš ne (ikdyž si nejsem úplně jistý), ale hlavně právě jde srát odrazná plocha projektoru.wehrwolf píše:Na čočce samotné se nemá co vypálit,je celoskleněná
Pokovení parabol je na hovno a pouze dočasná oprava. Pokovení stojí prachy, nevydrží to a nikdy se ani opětovným pokovením nedosáhne takového světelného výkonu jako při opradové plnohodnotné renovaci výměnou za nejnovější typy bixenonových projektorů.wehrwolf píše:...pokovení parabol na obě světla mě stálo cca 780 kč i s poštovným...
Zdar,tak když to rozděláš,tak to vidět je,odrazová plocha je matná-přirovnám blbě ke vzhledu stříbřenky na kamna,nebo je úplně spálené pokovení-plocha je zčernalá a v extrému to může být i žárem proděravěný,.....ty parabolky v ND jsem taky ještě nikde neviděl a mám dojem,že se ani jako nový ND nevedou,teda určitě ne v originalemarekparek píše:A to poškození parabol je okem vidět? A když je to pokovení na hovno, tak to by měly být někde k sehnání ty nový paraboly, ne? Já je nikde na prodej neviděl.