Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dynamic drive, servotronic, parkovaci brzda a tachometr
-
Dynamic drive, servotronic, parkovaci brzda a tachometr
Zdarec, prolezl jsem vsechny temata, ale nenasel jsem primo zavadu ktera se projevuje u me.
Pri zahratem motoru se mi stane ze se mi tozsviti Dynamic drive, servotronic, parkovaci brzda vse nefunkcni a nejde mi tachometr (uz nevim jak se ta chyba jmenuje) dela to jak na miste, kdyz stojim nekde s nastartovanym autem a nebo za jizdy.
Zajimave je to ze kdyz se rozjedu rychle na dalnici, tak zase zacne fungovat tachometr a zhasne kontrolka parkovaci brzdy. dynamic a servotronik nefunguje do te doby nez nechcipnu a opetovne nenastartuju.
cetl jsem ze mozna baterka, ale auto dobiji porad stejne, teda podle skryteho menu.
Edit BMW e65 735i
Pri zahratem motoru se mi stane ze se mi tozsviti Dynamic drive, servotronic, parkovaci brzda vse nefunkcni a nejde mi tachometr (uz nevim jak se ta chyba jmenuje) dela to jak na miste, kdyz stojim nekde s nastartovanym autem a nebo za jizdy.
Zajimave je to ze kdyz se rozjedu rychle na dalnici, tak zase zacne fungovat tachometr a zhasne kontrolka parkovaci brzdy. dynamic a servotronik nefunguje do te doby nez nechcipnu a opetovne nenastartuju.
cetl jsem ze mozna baterka, ale auto dobiji porad stejne, teda podle skryteho menu.
Edit BMW e65 735i
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dynamic drive, servotronic, parkovaci brzda a tachometr
změřil bych baterku před nastratovánim, kouknul do zda jí máš správně nastavenou a registrovanou... popřípadě zkusil jinou baterku
-
Ta baterka vypne i servotronik? Dyt je to vo hubu.
Kouknu, ale dixny je ze to udela treba az po 20 kilometrech.
Kouknu, ale dixny je ze to udela treba az po 20 kilometrech.
co znamena vypne servotronic?
jako že ti nejde servo?
pokud jde, tak to vypadá na DSC jednotku
pokud nejde tak něco s řemenem.
jako že ti nejde servo?
pokud jde, tak to vypadá na DSC jednotku
pokud nejde tak něco s řemenem.
-
Nahlasi chybu servitroniku a jde to dost ztuha, ale zase ne kdyz mi prasknul remen, to jsem s tim neotocil vubec a svitilo toho mnohem vic.
-
Tak dnes dalsi poznatek, kdyz se rozsviti chyby, tak se nejde pripojit do jednotky DSC. Jakmile zhasnou kontrolky, zase se do jednotky napojim.
Je mozne ze se jednotka prehriva a pak se vypne? Kdyz se rychleji rozjedu, tak je mozne ze se schladi a zase vse funguje. Kdyz jsem mel nastartovano na miste s otevrenou kapotou, problem nenastal.
Je mozne ze se jednotka prehriva a pak se vypne? Kdyz se rychleji rozjedu, tak je mozne ze se schladi a zase vse funguje. Kdyz jsem mel nastartovano na miste s otevrenou kapotou, problem nenastal.
mužou to být kontakty v DSC, Falcon umí opravit, ale u E65 tendle problém nastává až u hodně ojetých kousků
-