nepamatuji si co jsi psal a co mas za auto, ale bude je to turbo, nebo je praskla hadice od turba, nebo regulacni ventil - podle rv
zacal bych tou hadici mel jsem stejny problem u e36
jeste muze byt odpadla hadicka co vede ze spodu parohu k cidlu tlaku co je u naftoveho filtru - zase e36
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
repase turba
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:nepamatuji si co jsi psal a co mas za auto, ale bude je to turbo, nebo je praskla hadice od turba, nebo regulacni ventil - podle rv
zacal bych tou hadici mel jsem stejny problem u e36
jeste muze byt odpadla hadicka co vede ze spodu parohu k cidlu tlaku co je u naftoveho filtru - zase e36
mám E36 325 TDS 1997
prosím tě nemáš nějaké fotky toho, kde jsou ty věci co jsi jmenoval ....
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Wolfi píše:Huska píše:máte někdo kontakt na tu firmu ve Vídni? Díky.
zítra ho budu mít, tak dám vědět...
ahoj tak jak to vypadá s kontaktem na tu Víden?
Sháním nové turbo na 530da zkusil bych tam brnknout nebo napsat. díky

-
- Kontaktovat uživatele:
Huska píše:Wolfi píše:Huska píše:máte někdo kontakt na tu firmu ve Vídni? Díky.
zítra ho budu mít, tak dám vědět...
ahoj tak jak to vypadá s kontaktem na tu Víden?
Sháním nové turbo na 530da zkusil bych tam brnknout nebo napsat. díky
Mam kontaKT na spolehliveho a osvedceneho cloveka ktery ma servis a zarizuje repase. Ted menil dve turba. Jedno 530 a jedno 320.
http://www.pneuservis.org Roman Prchal
Re: repase turba
Ahoj, mám E46 318d 2004 M47TUD20 = turbo Garrett s elektronickou regulací.
Máte někdo zkušenosti s repasí turba s elektronickou regulací na E46 nebo obecně?
Dočetl jsem se, že u turbodmychadel Mitsubishi na E90 bývají po repasi problémy. Týká se to jen těchto konkrétních nebo to platí obecně?
Díky
Máte někdo zkušenosti s repasí turba s elektronickou regulací na E46 nebo obecně?
Dočetl jsem se, že u turbodmychadel Mitsubishi na E90 bývají po repasi problémy. Týká se to jen těchto konkrétních nebo to platí obecně?
Díky
Tak repasi turba u http://www.pmnd.cz Dolni Lutyne NEDOPORUCUJI. Repasoval jsem turbo na E46 318d Garett s elektronickou regulaci a po repasi - vymene stredu - houkalo jeste vice nez pred repasi.skrec píše:Ahoj, mám E46 318d 2004 M47TUD20 = turbo Garrett s elektronickou regulací.
Díky
Po reklamaci a druhe vymene stredu turba byla situace naprosto stejna. Dle nich je vse v poradku a turbo funguje jak ma. Pry to muze delat pricpany vyfuk.
Koupil jsem nove turbo a vse je ok. Takze dalsi negativni zkusenost s repasi turba.
- Pavel525
Já jsem nechal dělat repas turba na bývalé E61 525d ve Strakonicích Rematurbo a naprostá spokojenost. Kompletní repas + přeměření a kontrola el. regulace vyšlo na 12500,- (původní zůstalo jen tělo - obal) Už je to ale tři roky.
Suprové jednání a velmi vstřícní. Doporučuji.
Suprové jednání a velmi vstřícní. Doporučuji.