.... ten interier je nejakem omlacenej... prodal jsem ho na jare 2014, mělo tehdy najeto 61 tis km...
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Moje byvaly Zetko
Re: Moje byvaly Zetko
To by jeste slo zachranit:) Co vy kluci, co tady shanite Zko? Za kolik jsi ho v ty dobe prodaval, jestli to neni tajny?
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, viditelne to po Tobe mel nejaky "fanda znacky" 

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
315k tehdá... + provize prodejci na Proseku.. takze tipuju ze slo kolem 350k
Joshuax : no očividně... vse zůstalo stejný, jak bylo.. Mkovej volant (ted poskrabanej), Mpaket radicka, gumy stejný (zas to teda asi dokazuje ze ten najezd 19tis km bude fakt real), disky stejný, us denni sviceni stejny, SPZ stejná, koncovky výfuku stejný, motor je nějakej zasranej, já ho měl čistej ... je mi po mém Zetku smutno...
.. každopádně, bouraný to nevypadá a bylo v TOP stavu.. předpokládám že se tomu autu zas tak moc nestalo...
Joshuax : no očividně... vse zůstalo stejný, jak bylo.. Mkovej volant (ted poskrabanej), Mpaket radicka, gumy stejný (zas to teda asi dokazuje ze ten najezd 19tis km bude fakt real), disky stejný, us denni sviceni stejny, SPZ stejná, koncovky výfuku stejný, motor je nějakej zasranej, já ho měl čistej ... je mi po mém Zetku smutno...