Chlapi neresil nekdo porad bezici volnobezny ventil i po zamknuti auta.Vybiji mi to baterku.Moc dekuji za rady
E60,530i 2005
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 530i - porad jede volnobezny ventil
Re: Porad jede volnobezny ventil
tohle by me taky zajimalo nejede mi sice furt ale kdyz chcípnu tak vrcí kdyz zamknu nebo odemknu vrcí kdyz otevru dvere vrčí nebo treba zamknu auto a po cca 20 minutách sepne chvíli vrci pak prestane a auto usne nevim kde je chyba
Me taky, myslis, ze to neni normalni?
-
- Člen Klubu
Tak to co bzučí různě po vypnutí je volnoventil?? Dneska jsem to poslouchal a napadlo mě leda nějaké přesouvání se ventilačních klapek. (S baterkou díky tomu problem nějak nenastal).
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Vrčí ventilátor dovětrávání klimatizace, aby nezůstala vlhkost na výparníku a nerostly na něm plísně. Měl by se po nějakém čase vypnout automaticky.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Resim neco podobneho. Nevim, jestli to dela vylozene ventil, ale v dobe, kdy se ma auto uspat (20 minut), tak naopak zacne ve smycce necim cvakat v motoru pod sanim. A to dela tak dlouho, nez se mu podari to auto vybit
Resil jsem to o vikendu se Snejkem, nic lepsiho nez elektro test z GT1cky asi neni, takze hodlam udelat test a pak se proste uvidi, jestli se mi to podari najit.

Resil jsem to o vikendu se Snejkem, nic lepsiho nez elektro test z GT1cky asi neni, takze hodlam udelat test a pak se proste uvidi, jestli se mi to podari najit.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Jak to prosim dopadlo?resim presne tohle kvuli vybijeni baterie nevypina se to vubec