Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě e90 za rok
Re: Koupě e90 za rok
když za rok koupíš lci,budeš snad ještě stále "in".
(blbější dotaz jsem tu asi ještě nečetl...)
po e46 už není nic to "ono".
(blbější dotaz jsem tu asi ještě nečetl...)
po e46 už není nic to "ono".
Tak to je moc
Snad jde hlavně o to, že se bude líbit tobě a tebe uspokojovat ne?
achjo..

Snad jde hlavně o to, že se bude líbit tobě a tebe uspokojovat ne?
achjo..

To je nějaký troll ne ? 

Pán se bojí že nezaujme holčiny před diskotékou 

Přesně kvůli těmhle lidem si pak okolí o nás myslí jen to nejhorší. 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trochu mi to připomnělo FB page E46CZ 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Pán chce asi jezdit v TOP pekáči za co nejmíň peněz, ale aby ještě vypadal jako frajer 

e36 328i coupé
Tak aspoň se nepřetváří a říká to na rovinu. Za to si zaslouží respekt.
Osobně považuju E9X za hodně nadčasovou řadu.
Sedany a kombíky před faceliftem také ještě mohou vypadat moderně, ale musí jít o hodně vybavené kusy (základ na 16kách už zastarale působí). Po faceliftu s technologií LED to auto podle mě v mnohém vypadá i lépe než F3X, takže bych se nebál. Bangle nebyl konzervativní designér a chtěl aby jeho auta byla nadčasová.
Kupé a kabriolet podle mě vypadají hodně moderně pořád. Těžko se mi věří, že první kupé budou mít letos 11 let a první kabria mají tento měsíc 10 let. To vše je asi dáno onou futuristickou érou Bangla, Markefky, Gabatha a dalších v BMW mezi 1999 a 2013. Svého času to byla zjevení, dnes pořád ještě důstojně vypadající auta.
Osobně považuju E9X za hodně nadčasovou řadu.
Sedany a kombíky před faceliftem také ještě mohou vypadat moderně, ale musí jít o hodně vybavené kusy (základ na 16kách už zastarale působí). Po faceliftu s technologií LED to auto podle mě v mnohém vypadá i lépe než F3X, takže bych se nebál. Bangle nebyl konzervativní designér a chtěl aby jeho auta byla nadčasová.
Kupé a kabriolet podle mě vypadají hodně moderně pořád. Těžko se mi věří, že první kupé budou mít letos 11 let a první kabria mají tento měsíc 10 let. To vše je asi dáno onou futuristickou érou Bangla, Markefky, Gabatha a dalších v BMW mezi 1999 a 2013. Svého času to byla zjevení, dnes pořád ještě důstojně vypadající auta.
Zas bych to tak neprožíval 

Zdravím všechny, jsem tu nový a taky bych chtěl koupit za rok E90.
Já však chci koupit BMW z jiného důvodu než zakladatel tohoto vlákna.
Od mala se zajímám o auta/motorky a vždy mě to táhlo k BMW a teď, když už konečně vydělávám, tak přemýšlím o splnění jednoho malého snu. Vlastnit BMW.
Jak tak čtu testy a různá vlákna tady na foru, tak bych chtěl koupit nejlépe E90 po faceliftu 325i N53.
Zatím mám Octavii I TDI 81kW a jsem s ní spokojený, jenže chci zkrátka víc
Chci se vás zeptat, kde je nejlepší se na vůz podívat, popřípadě se s ním svézt. Autobazary nebo by tady byl někdo ochotný předvést svoji E90ku?
Díky za odpovědi.
Já však chci koupit BMW z jiného důvodu než zakladatel tohoto vlákna.
Od mala se zajímám o auta/motorky a vždy mě to táhlo k BMW a teď, když už konečně vydělávám, tak přemýšlím o splnění jednoho malého snu. Vlastnit BMW.
Jak tak čtu testy a různá vlákna tady na foru, tak bych chtěl koupit nejlépe E90 po faceliftu 325i N53.
Zatím mám Octavii I TDI 81kW a jsem s ní spokojený, jenže chci zkrátka víc

Chci se vás zeptat, kde je nejlepší se na vůz podívat, popřípadě se s ním svézt. Autobazary nebo by tady byl někdo ochotný předvést svoji E90ku?
Díky za odpovědi.

Zdravim. Nejdřív by asi bylo dobré si stanovit nějaký rozpočet na celou akci. O motorech N53 je tady toho napsáno celkem dost. Jejich provoz a servis se může ve srovnání s N52 celkem prodražit. Pokud tě zajíma jen N53, tak budeš hledat LCI modely, takže počítej pořízovací cenu min. 300k.
Pohledej po bazarech a zkus se něčím projet, ať víš co opravdu chceš. Pak už se dá hledat. Třeba já hledal rok a půl, než jsem koupil. Nic mě netlačilo a chtěl jsem něco pořádnýho.
Jinak zvážil bych 330i, když už inline-six.
Jinak zvážil bych 330i, když už inline-six.
určitě ne N53, s tím přímovstříkem a regulací emisi je dost problémů
bud N52 nebo N54
bud N52 nebo N54
- pavproch
JaraXovi navzdory: už sem to tu psal víckrát, mám to štěstí mít v garáži jak N53, tak i N52 a... pro daily bych opět a znovu zvolil N53, pro zábavu N52.... tožtak no....
Jo a (nasírací) dodatek: N54 má o vrtulu navíc, nebrat!
Jo a (nasírací) dodatek: N54 má o vrtulu navíc, nebrat!
pavproch a nezapomen napsat že ty tvoje auta máš skoro od novoty nemají nic najeto, a budeš tam preventivně měnit vačky a pulku auta k tomu.
počítej taky s tím že jsou tady lidi co nevydělávaj velky prachy, kupujou ojetinu za 2-3 na kterou sou rádi že dosáhli a nemůžou si dovolit do toho dát jen tak 2 kila.
počítej taky s tím že jsou tady lidi co nevydělávaj velky prachy, kupujou ojetinu za 2-3 na kterou sou rádi že dosáhli a nemůžou si dovolit do toho dát jen tak 2 kila.
- pavproch
To máš pravdu, 3er mám od novoty (aktuálně 230tis km), m4Zlika sem přitáh z říše s 35tis km. A taky máš pravdu, že do !preventivního! servisu N53 liju spoustu (firemních) peněz.... ale liju i dost (soukromých) oeněz do servisu (opět preventivního) N52, přesto (nebo spíš možná proto) si dovolím tvrdit to co sem napsal....
A že servis ojetiny (u které nikdy nevíš, jak se k ní předchozí uživatel/é choval/i) se může prodražit platí u jakéhokoli motoru....
A že servis ojetiny (u které nikdy nevíš, jak se k ní předchozí uživatel/é choval/i) se může prodražit platí u jakéhokoli motoru....
Jen pro pořádek. N54 má o dvě vrtule navíc a nedám na něj dopustit. Je to raketa!pavproch píše:Jo a (nasírací) dodatek: N54 má o vrtulu navíc, nebrat!

N54 je super motor do 3er, teda radši bych tam N62, ale to bohužel, a pokud někdo chce něco co fakt jede, N54 je nejlepší volba.
pokud někdo chce šetřit tak N52B25 a B30,
ty N53 jsou servisné hodné náročné Nox senzory, katy, vstřiky, HPFP, všichni co z nám s N53 co toho rvou vrchem spodem, kdežto lidi s N52 celkem jen jezdí, nebavím se o vodní pumpě a těsnění ventideklu
pokud někdo chce šetřit tak N52B25 a B30,
ty N53 jsou servisné hodné náročné Nox senzory, katy, vstřiky, HPFP, všichni co z nám s N53 co toho rvou vrchem spodem, kdežto lidi s N52 celkem jen jezdí, nebavím se o vodní pumpě a těsnění ventideklu
Díky všem za reakce
No, jak to tak vypadá, tak asi někde projedu N52 a udělám si obrázek zda do toho jít či nikoli.
Rozpočet bych viděl tak do 250k. Myslím, že za to už se dá sehnat nějaký slušný kus.
Chtěl bych manuál, aspoň polokůži, navi, díru na lyže,..
Ještě s chci zeptat.: Je někde nějaký seznam, co vše se dalo přikoupit do E90 před FL?
Dál se chci zeptat jak z fotky zjistím jestli jdou sklopit zadní sedadla u E90 a zda jdou sklopit sedadla u E92.
Taky se chci zeptat jak dlouho se dávala N52 do E92. Jak koukám po inzerátech, tak jich moc není.
Jo a 335i bych si nechal líbit, ale to už jsem finančně zase někde jinde

No, jak to tak vypadá, tak asi někde projedu N52 a udělám si obrázek zda do toho jít či nikoli.
Rozpočet bych viděl tak do 250k. Myslím, že za to už se dá sehnat nějaký slušný kus.
Chtěl bych manuál, aspoň polokůži, navi, díru na lyže,..
Ještě s chci zeptat.: Je někde nějaký seznam, co vše se dalo přikoupit do E90 před FL?
Dál se chci zeptat jak z fotky zjistím jestli jdou sklopit zadní sedadla u E90 a zda jdou sklopit sedadla u E92.
Taky se chci zeptat jak dlouho se dávala N52 do E92. Jak koukám po inzerátech, tak jich moc není.
Jo a 335i bych si nechal líbit, ale to už jsem finančně zase někde jinde