Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
A co ten výfuk? Ze ze zvědavisti jsem se díval na stránky REMUS a pro 745i výfuk v nabídce nemají, jen pro diesel. Tak bacha, aby to auto s ním správně fungovalo.
Uz sa to tu velakrat rozoberalo, takze nebudem nic take pisat... a Arnie_one, nechcel som Ta urazit alebo nastvat, pretrpel si si svoje, tak snad uz budes mat klud a konecne budes moct jazdit bez vacsich problemov.. myslel som to tak... ze po tomto.. co si si musel prezit.. ak by bola moznost teraz s tvojimi skusenostami sa vratit spat a povedat Arniemu_one, co ide kupovat danu 735i, tak by si ho vyfackal a povedal, aby radsej pockal na lepsi kus, s lepsou vybavou a v lepsom stave, ci nie? a nemyslim si, ze to ma trhliny, lebo cital som celu temu a od zaciatku Ta vsetci odhovarali od kupy.. ale ja to chapem.. niekedy srdce prekrici rozum
preto tak dlho cakam... a sice by bola rozumna kupa po JaraXovom schvaleni ta 745i... ale mne srdce krici stale po FL 750Li
takze este pockam a dosporim si na nu, lebo ju planujem mat dlho... kedze neviem si predstavit, co by som mohol chciet lepsie za tie peniaze.. a to som este v 7er nesedel 

preto tak dlho cakam... a sice by bola rozumna kupa po JaraXovom schvaleni ta 745i... ale mne srdce krici stale po FL 750Li

tak se přijd někdy svíst, třeba to pak chtít nebudeš 
je kravina kupovat auto kterýms nejel.
já byl nedavno pro E90 v manualu se zákazníkem,celou dobu co jsme to auto vybírali jsem mu ten manual vymlouval a jelikož jsem byl nemocnej, tak jsem mu vnutil na pul cesty sedmu a šel si lehnout dozadu, no a když jsem tam přijeli tak mi řiká "ten automat je fakt dobrej"

pokud chceš 750i tak chápu, ale nechápu jak všichni psali že nejde koupit vybavená 745i pod dvě kila a když se objeví auto "all inclusive" pod dvě kila, tak to nikdo nechce

je kravina kupovat auto kterýms nejel.
já byl nedavno pro E90 v manualu se zákazníkem,celou dobu co jsme to auto vybírali jsem mu ten manual vymlouval a jelikož jsem byl nemocnej, tak jsem mu vnutil na pul cesty sedmu a šel si lehnout dozadu, no a když jsem tam přijeli tak mi řiká "ten automat je fakt dobrej"

pokud chceš 750i tak chápu, ale nechápu jak všichni psali že nejde koupit vybavená 745i pod dvě kila a když se objeví auto "all inclusive" pod dvě kila, tak to nikdo nechce

ja viem ze je to kravina
ale presne viem, co chcem a sedi mi to iba na 745/750i - FL kvoli dizajnu... u nas v meste je viac F01 ako e65/66, tych je len ozaj par a nepoznam majitelov... ale nedavno som sa spoznal s jednym... len je v zahranici, ale o mesiac sa mi da previezt na svojej.. tak uz budem vediet, ake to je
spominal aj nieco, ze o rok mozno ju bude predavat a som si ju rezervoval, ak sa tak stane
myslim, ze vybavu ma skvelu, ale nema zadne komforty :/ DT21843 .. nakoniec Ta mozno pridem pozriet s nou
ale este pred kupou 

tak to schválně srovnáme
+ 750 je long velká výhoda
+ goldbrown - dle mého nejhezčí interier do E65
- 745 nemá dvojskla!
- 750 nemá merino
+ 750 má odvětrávání
- 750 nemá zadní komforty, což je mazec, goldbraun long bez komfortu, to objednal magor
+ 750 má FLA
- 750 nemá webasto!
+ 750 má nightvision
- 750 nemá zadní idrive
- 750 nemá DVD changer
+ 745 má alcantaru
+ 750 je long velká výhoda
+ goldbrown - dle mého nejhezčí interier do E65
- 745 nemá dvojskla!
- 750 nemá merino
+ 750 má odvětrávání
- 750 nemá zadní komforty, což je mazec, goldbraun long bez komfortu, to objednal magor
+ 750 má FLA
- 750 nemá webasto!
+ 750 má nightvision
- 750 nemá zadní idrive
- 750 nemá DVD changer
+ 745 má alcantaru
bez odvetrávania už auto nechcem.. najlepšia vec
Bez merina nebo clubu bych taky auto nechtěl 

každý má jiné priority, někdo se nechce potit, jiný zase nechce tvrdé sedačky, já jsem s clubem maximálně spokojen, do X5 bych zase rád odvětrávání.
Já osobně se teda moc nepotím, takže by mi to jen zhoršilo komfort při cestování. Ale chápu, že to máme každý jinak
je pravda že to tvoje neodvětrávané merino je taky super.
Já odvětráváním rozháním prdy. Taky super
Pak střešním oknem ven 

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejnou strategii 

tuším že nějaky mercedesy měli odvětrávaní vyvydeny ze sedačky nějakou hadicí ven, asi majitelé moc prdí.
tu 745i jako nikdo nechce?
mazec
tu 745i jako nikdo nechce?

mazec

Kratkou sedmu? K cemu? 

taky se divím, ale lidi to chcou 
že bych to vzal místo X5

že bych to vzal místo X5

Je to divný... ta cena je super a nemít tu svoji, tak to jedu omrknout... Možná bude problém někde jinde 

na odfuky nedám dopustit!
Opět jsem se o tom přesvědčil minulý víkend.... Tady nejde o nějaký pocení při cestování - při dlouhý jízdě je v autě chládek kvůli klimě takže tam ty odfuky tolik netřeba... Jde o spíš kratší cesty, kdy je člověk ve spěchu a stresu a potřebuje se rychle schladit.. Když je člověk v obleku tak je to ideální - člověk okamžitě cítí chlad a není pak vopocenej. Je to opravdu skvělá funkce....
Co se týče tvrdosti sedaček - celkem blbost
OK, chápu, že každá kůže je jinak tvrdá a ty molitany taky, ale to by mělo být u komforů jedno! Tím, že jsou tak variabilně polohovatelný, je možný si to nastavit přesně podle sebe a maximalizovat plochu na který člověk sedí (leží) a pak to netlačí protože váha se rozprostře. Na dlouhý trasy zapnout masáže a čus. Ty taky fungují skvěle.
A ohledně Longu. Vy to tu prezentujete stylem aha ta je krátká to je mínus ve výbavě... Ale pro mě je to zas třeba plus, longa bych nechtěl a navíc je celkem hnusnej z určitýho úhlu.

Co se týče tvrdosti sedaček - celkem blbost

A ohledně Longu. Vy to tu prezentujete stylem aha ta je krátká to je mínus ve výbavě... Ale pro mě je to zas třeba plus, longa bych nechtěl a navíc je celkem hnusnej z určitýho úhlu.

-
- Kontaktovat uživatele:
Sám seš hnusnej z určitýho úhlu 

jsou to rozdílné věci, kurevtore znovu tě prosím nesuď něco co nemáš vyzkoušené, já mám trasu 1000km+ vyzkoušenou ve všech kůžích v E65, jak merinu, tak clubu mooockrát a tak nasce, vše komfortny, v nasce mě po 1000km už bolelo dost věcí a masáže tam beru jako nutnost, v clubu mě nebolí nic a masáže vůbec nepotřebuju, leží mi tady v regále ale nemám prostě duvod si to dodělat, je to pro mě jen tlačítko navíc, to si radši dodělám ledničku 
long je komfortnější, jak vzadu tak pro řidiče, víc se houpe, lépe tlumí nerovnosti a pokud je člověk spíš pohodář a neparkuje ve meště kde by ho to mohlo omezovat, je long přínosem, pokud někdo rád lítá v limitu auta a nevozí nikoho moc vzadu, je lepší krátká.
stejně tak jak píšeš že odvětrávání je lepší na krátkou a s tím souhlasím, na krátkou trasu určitě radši odvětrávání jak club, já lítám se sedmou jen dlouhy trasy, zbytek odpočívá, takže nějak to odvětrávání nepotřebuju.
mě na sedmě baví ten cestovatelskej komfort, a mezi to long určitě patří, lítat Lefkadu na jeden zátah mě hrozně baví, chápu že ty s tím nikam nejezdíš jen kolem komína, tak by ti byl long k ničemu.

long je komfortnější, jak vzadu tak pro řidiče, víc se houpe, lépe tlumí nerovnosti a pokud je člověk spíš pohodář a neparkuje ve meště kde by ho to mohlo omezovat, je long přínosem, pokud někdo rád lítá v limitu auta a nevozí nikoho moc vzadu, je lepší krátká.
stejně tak jak píšeš že odvětrávání je lepší na krátkou a s tím souhlasím, na krátkou trasu určitě radši odvětrávání jak club, já lítám se sedmou jen dlouhy trasy, zbytek odpočívá, takže nějak to odvětrávání nepotřebuju.
mě na sedmě baví ten cestovatelskej komfort, a mezi to long určitě patří, lítat Lefkadu na jeden zátah mě hrozně baví, chápu že ty s tím nikam nejezdíš jen kolem komína, tak by ti byl long k ničemu.
Je vidět, že ste eště mladí. Já vlítnout rozpálený zvenku a zapnout klima do sedačky 2 - 3x na krátko, tak na druhý den jsem lazar, ale nezkusil jsem, ofuky nemám.
Já už cítím i tu obyčejnou klimu na krátký štreky. Pak okamžitě chytám tu vážnou chlapskou nemoc
, takže klimu ano, ale na 10 - 15 min. ji nezapínám.
Já už cítím i tu obyčejnou klimu na krátký štreky. Pak okamžitě chytám tu vážnou chlapskou nemoc