Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
servisbmw.cz Vinor u Prahy
Re: servisbmw.cz Vinor u Prahy
Zdravím,
byl jsem v tomto servisu 2x. Jednání sice slušné ale pořád jsem nepochopil ceny.
Podle internetu mají za práci technika 450 korun za hodinu vč. DPH. Proč mi tedy 2x (dvě opravy v délce jedné hodiny) za hodinu práce účtovali 1500,- nechápu. Vůbec nepochybuji o schopnostech pana Kotrbáčka ohledně servisu BMW ale je potřeba fungovat podle nějakých pravidel, nejsme ve středověku.
byl jsem v tomto servisu 2x. Jednání sice slušné ale pořád jsem nepochopil ceny.
Podle internetu mají za práci technika 450 korun za hodinu vč. DPH. Proč mi tedy 2x (dvě opravy v délce jedné hodiny) za hodinu práce účtovali 1500,- nechápu. Vůbec nepochybuji o schopnostech pana Kotrbáčka ohledně servisu BMW ale je potřeba fungovat podle nějakých pravidel, nejsme ve středověku.
Re: servisbmw.cz Vinor u Prahy
Takze na fakture je 1 hodina s cenou 1500? Ptal ses ho na to osobne? Nikoho neobhajuju, jen by se o tom chtelo pobavit, treba to ma jednoduche vysvetleni, takhle ale tezko hadat.