Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vyber z4 kabrio ke koupi
Re: vyber z4 kabrio ke koupi
omg ty šes fakt blázen, bmwklub.cz mě někdy sere ale je to prostě největší forum přes BMW v ČR, byls někdy na mercedes foru? tam je těch lidí 10x míň.
Tak urcite nejsem blazen, navstevnost internetovych stranek je moje prace. Zasadne mi nezajimaji "slabsi" jedinci, ale snazim se porazit ty silnejsi. Princip souteze, nic vic. Preci nebudu rikat jsem slabej ale je to dobry, jsou jeste slabsi
Ty vazby u fora jsou vzajemne, tzn informace delaji navstevnost a navstevnost umozni pristup k vice informacim.

Ty vazby u fora jsou vzajemne, tzn informace delaji navstevnost a navstevnost umozni pristup k vice informacim.
a určitě ses byl podívat na valné hromadě aby jsi přispěl k výsledku.
takoví ti co od stolu nadávaj jak je to nahovno jsou nejlepší.
takoví ti co od stolu nadávaj jak je to nahovno jsou nejlepší.
Ja znam jednoho baworakistu. Svoje auto koupil ojety pres mobile.de. Vzal si na nej u banky uver. Pac smrdi korunou, taky diky splatkam a urokum toho uveru, auto chcipa na udrzbu. Ma propadlou technickou, sjety gumy a diky amaterskym zasahum a zanedbane udrzbe mu pristrojovka pri jizde sviti jak barevna hudba.
A tenhle exot ma pri kazde volbe vahu hlasu stejnou jako hlas muj. Ne, diky. Zadna kolektivni pseudodemokraticka volba neni pro mne relevantni, ja jsem monarchisticky typ.
A tenhle exot ma pri kazde volbe vahu hlasu stejnou jako hlas muj. Ne, diky. Zadna kolektivni pseudodemokraticka volba neni pro mne relevantni, ja jsem monarchisticky typ.
Nekupoval tady nahodou nekdo Zetko
?
Cechy jsou proste mala kotlina. Je tu bmwklub / bmwforum a pak vsechny ty substraty e46forum, e30, z4, kazda rada ma svoje, pak facebookovy skupiny kterejch je bambilion a ve finale nikam nechodi moc lidi. Clovek nabyde dojmu, ze tu jezdi jen stary pastiky a prijde frustrace. Sam ctu jeste hlavne Bimmerpost v US a dalsi fora a jo, v zahranici je to lepsi, i kdyz diverzifikace na jiny skupiny funguje vsude. Ale americanu je ja nevim 320milionu, anglicky mluvich narodu 520milionu (zdroj Wiki) a kolik je cesky mluvicich? Treba si roztrhejte obcanky, ono se to nezlepsi. Bmwforum je nejlepsi co tu mame, i kdyz rozhrani je stale predpotopni, apod. Jenze nebudu do toho rejt, kdyz s tim nebudu nic delat. V globalnim meritku jsme jenom parta nadsencu, a jeden zapomnel, ze tu kupuje Z

Cechy jsou proste mala kotlina. Je tu bmwklub / bmwforum a pak vsechny ty substraty e46forum, e30, z4, kazda rada ma svoje, pak facebookovy skupiny kterejch je bambilion a ve finale nikam nechodi moc lidi. Clovek nabyde dojmu, ze tu jezdi jen stary pastiky a prijde frustrace. Sam ctu jeste hlavne Bimmerpost v US a dalsi fora a jo, v zahranici je to lepsi, i kdyz diverzifikace na jiny skupiny funguje vsude. Ale americanu je ja nevim 320milionu, anglicky mluvich narodu 520milionu (zdroj Wiki) a kolik je cesky mluvicich? Treba si roztrhejte obcanky, ono se to nezlepsi. Bmwforum je nejlepsi co tu mame, i kdyz rozhrani je stale predpotopni, apod. Jenze nebudu do toho rejt, kdyz s tim nebudu nic delat. V globalnim meritku jsme jenom parta nadsencu, a jeden zapomnel, ze tu kupuje Z

nezapomel