Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zdravíte kolegy s ukradenou střechou?
Já ano,naučil jsem se to na motorce. Ovšem tehdy nás na silnici v r. 1992,kdy jsem si koupil choppera Hondu Shadow 1100,zdaleka nebylo tolik jako dnes. Teď je to skoro o jízdě s jednou rukou na řidítkách.
Zpátky k autům. Někdo mávne,někdo ne. Rád mávnu na pěkné auto. Asi je nás nejvíc s modrobílou vrtulí,pak hodně Miata,Porsche je také slušně zastoupené. Ale jednou jsem potkal krásu neskutečnou,obrovskou předválečnou ameriku, dokonale udělanou. Béžová barva a chrom. Bylo to vloni na podzim,v Davli u Prahy a řidič radostně zamával.
Zpátky k autům. Někdo mávne,někdo ne. Rád mávnu na pěkné auto. Asi je nás nejvíc s modrobílou vrtulí,pak hodně Miata,Porsche je také slušně zastoupené. Ale jednou jsem potkal krásu neskutečnou,obrovskou předválečnou ameriku, dokonale udělanou. Béžová barva a chrom. Bylo to vloni na podzim,v Davli u Prahy a řidič radostně zamával.
Kašlu na to, fakt. Za poslední 2 dny jsem mávnul na cca 30 cabrií tady v Praze. Empirická zjištění:
- ženy středního věku jsou většinou ztracený v ovládání auta a mladší holky si zas myslej, že je balím = ani jedna skupina nikdy neodpoví;
- řidiči VW se zpravidla hrabou v nastavení rádia/klimy (nebo je marně hledaj), takže ani netuší, že na ně někdo mává;
- majitelé supersportů jsou moc cool na to, aby odpověděli;
- řidiči mini nevnímají nic kromě svého mini;
- zbytek je z mávnutí tak vykulenej, že evidentně netuší, proč mávám.
Odpověděl jen 1 týpek v e89. Už budu mávat jen na brambory, kde je šance odpovědi násobně vyšší než u jiných značek. Co si pamatuju opětované mávnutí, tak to byli vždy lidi v Z4, Z3, 6er a 3er. Možná zkusím ještě MB a Mustangy, tam mi občas taky někdo odpověděl..
- ženy středního věku jsou většinou ztracený v ovládání auta a mladší holky si zas myslej, že je balím = ani jedna skupina nikdy neodpoví;
- řidiči VW se zpravidla hrabou v nastavení rádia/klimy (nebo je marně hledaj), takže ani netuší, že na ně někdo mává;
- majitelé supersportů jsou moc cool na to, aby odpověděli;
- řidiči mini nevnímají nic kromě svého mini;
- zbytek je z mávnutí tak vykulenej, že evidentně netuší, proč mávám.
Odpověděl jen 1 týpek v e89. Už budu mávat jen na brambory, kde je šance odpovědi násobně vyšší než u jiných značek. Co si pamatuju opětované mávnutí, tak to byli vždy lidi v Z4, Z3, 6er a 3er. Možná zkusím ještě MB a Mustangy, tam mi občas taky někdo odpověděl..
Se žlutou Z4 jsem jel z Kolína do Prahy, ale 16.6.
Jak píše shwaaraa, zdraví jen ti, kteří stíhají sledovat i provoz a nemají zpětná zrcátka na makeup.
Kromě vrtulkářů zdraví i miaťáci, Mercedesáci netuší, ani VW a Peugeoty/fiaty ... jednou ale na mě, ze Z4 E89, mávala slečna vskutku nadšeně. Joo výjimka potvrzuje pravidlo
Jak píše shwaaraa, zdraví jen ti, kteří stíhají sledovat i provoz a nemají zpětná zrcátka na makeup.
Kromě vrtulkářů zdraví i miaťáci, Mercedesáci netuší, ani VW a Peugeoty/fiaty ... jednou ale na mě, ze Z4 E89, mávala slečna vskutku nadšeně. Joo výjimka potvrzuje pravidlo

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ani motorkari se nezdravi vsichni, ale procentualne je to samozrejme daleko vetsi podil, nez u aut stejnych modelu, nebo cabrii.
Ac na motorce mi to prijde normalni, u auta mi to prijde jako nesmysl, nevim proc
Ale kdyz mavnete, odpovim
Ac na motorce mi to prijde normalni, u auta mi to prijde jako nesmysl, nevim proc

Ale kdyz mavnete, odpovim

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Re: Zdravíte kolegy s ukradenou střechou?
A nedam si pokoj
, jedu kolem obeda v Bechovicich, potkam zlutou e89 a mavam.. Samozrejme bez odezvy, takova ta trapna situace.. Mlada ma Abartha, kdyz v tom jedu, mavne snad kazda petistovka 

- pavproch
Re: Zdravíte kolegy s ukradenou střechou?
Já neska taky mával na protijedoucí bezstřechy a taky nic....