Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jsem rád, že mi snejk Ornellku moc nepohanil, když jsem viděl ten inzerát včera na bazoši tak se mi po ní úplně zastesklo..

Proc ji rikate Ornellka, smim-li se ptat?
Jezdila s ni nejaka sele Brita?
e: JaraX> jak pises, Pappel Rubin a golden braun, pocitam po dukladnem vycisteni to jeste rozjasni
image gratuite à télécharger
e: JaraX> jak pises, Pappel Rubin a golden braun, pocitam po dukladnem vycisteni to jeste rozjasni

Protože první majitel byl Josef Kokta - ten co naprcal Ornellu Štikovou, teď už asi Koktovou.. 
BTW, ten introš je Tvůj ? To je pecka...

BTW, ten introš je Tvůj ? To je pecka...

gold braun je nejhezčí interier do E65, bohužel sehnat ho v clubu je nerealny 

Sakrys auto s celebritni historii, to by melo zvednout cenu!
Jj, nikdo to nechtel tak se mi ji zzelelo
jeste bych casem chtel zadni origo drzaky na obrazovky ve stejne barve a nainstalovat do nich DVD prehravace... coz teda nevim kde sezenu.
Jj, nikdo to nechtel tak se mi ji zzelelo

dogeatdog píše:Proc ji rikate Ornellka, smim-li se ptat?
image gratuite à télécharger
Vidím dobře, že je ten Goldbraun Nasca?

No nedávno byla jedna v Polsku za půl mega - 99% full.JaraX píše:gold braun je nejhezčí interier do E65, bohužel sehnat ho v clubu je nerealny

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
No ti nevim. Vis jak, inzerovan nekurak, Kokta zrovna moc nebyldogeatdog píše:Sakrys auto s celebritni historii, to by melo zvednout cenu!

Staci kouknout po bulvaru, fotek toho auta je vsude dost, pobite, odrene, zanedbane

No nabidku jsem udelal, to EDC bych asi ozelel, nevim proc, taky je mi toho auto nejak proste lito. Prislo na svet jako neco, co melo mit uroven a melo se ritit krajinou, polykat kilometry. Chtelo by peci, ne ze ne, ale neni to jeho vina...
2 tomas777: Ten intos je paradni

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
tomas777 myslíš tu 760i? to je první a poslední auto co jsem viděl v clubu goldbraunu
Jj, je to Nasca.tomas777 píše:Vidím dobře, že je ten Goldbraun Nasca?To jsem ještě neviděl. Vidím tam perforování na koso, Merino ho má normálně orientovaný. Každopádně to vypadá moc hezky.

jo jo tu 760Li.JaraX píše:tomas777 myslíš tu 760i? to je první a poslední auto co jsem viděl v clubu goldbraunu
proč ten smailik? nasca mi nepřijde lepší jak merino, je tvrdá, nepohodlná.
jedinou výhodu nascy vidím v tom že je odolnější.
ted jsem tu měl zrovna bouračka auta s golbraun merinem a nesehnal jsem vypln do tapecu v merinu, tak jsme dali zatím nascu a ten rozdíl je propastnej, na oko to vypadá stejně, ale jak na to člověk sáhne tak je nasca jako struhadlo.
jedinou výhodu nascy vidím v tom že je odolnější.
ted jsem tu měl zrovna bouračka auta s golbraun merinem a nesehnal jsem vypln do tapecu v merinu, tak jsme dali zatím nascu a ten rozdíl je propastnej, na oko to vypadá stejně, ale jak na to člověk sáhne tak je nasca jako struhadlo.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ti nevim, ale my co jezdime normalne obleceny, nam to tak nevadi 

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Nasca je stred a boky sedacky skrz odvetrani.Full leather Merino golden brown (No. 8 023 284), But instrument panel below, knee protection and glove box in Walknappa gold brown coated (No. 8 022 722).
Saddle center / seat side rail in Klimaleder gold brown (Nasca leather punched, No. 8 024 872).
Sewing thread in golden brown (No. 8 022 052), color no. 1313 B. Quilting in gold brown (No. 8 022 051), color no. 1313 B.
ta rudá je celkem hnus na týhle fotce. Červenou kůži v báwu mají jen káry milenek
Jak rikas, je to strasne hnusny, uz mam doma tygrovany potahy (i na volant, takovej ten chlupatej). Navic to ma nascovy sedaky, no co ti budu vykladat. Neni divu ze to nikdo nechtel. 

Pěkný, ale škoda, že to nemá to ACC, night vision a FLA.ettore píše:http://m.ebay.de/itm/BMW-E66-760Li-Facelift-nur-121000-km-ohne-Mindestpreis-/401304288166?hash=item5d6f997ba6%3Ag%3AihsAAOSwTM5Y5nsG&_trkparms=pageci%253A5d93f786-1e73-11e7-9d15-74dbd180a6b9%257Cparentrq%253A5b5fb1a515b0a606257e2140fffd9316%257Ciid%253A7

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak velky staje nemam 

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Moc pěknej interiér...dogeatdog píše: jak pises, Pappel Rubin a golden braun, pocitam po dukladnem vycisteni to jeste rozjasni
Co používáš/te na ošetření kůže? Zkusil jsem zatím jen Pikatec, tak nemám co srovnávat