Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 - špatný dosah DO
E60 - špatný dosah DO
Ahoj, problém který mám s dálkovým ovládáním (krátký dosah asi 1m od auta) byl na autě již při koupi, zkusil jsem vyndat modul diverzity, nicméně ne něm není nic vidět, očistil jsem ho i kontakty... nepomohlo. Mám hledat problém jinde nebo koupit nový modul? Díky! 

Re: E60 - špatný dosah DO
Zkus vyměnit baterku v klíči, jestli máš už mejdlo, nebo přepájet u toho staršího typu baterku, jinak asi jiný diversity modul.
Taky jsem měl problém s dálkovým že měl malý dosah tak do max 5m, přikládal jsem to tomu že mám vzadu folii na skle, pak po pár letech přestalo jít úplně, zkusil sem taky vyčistit ty kontaky ale nepomohlo, sehnal jsem jinou diversity anténu a ted mám dosah i víc jak 20m.
Ještě doporučím ty kontakty na skle i na anténě ne jen očistit nějakým odmaštovačem, ale vzít to lehce i něcím abrazivním.
Taky jsem měl problém s dálkovým že měl malý dosah tak do max 5m, přikládal jsem to tomu že mám vzadu folii na skle, pak po pár letech přestalo jít úplně, zkusil sem taky vyčistit ty kontaky ale nepomohlo, sehnal jsem jinou diversity anténu a ted mám dosah i víc jak 20m.

Ještě doporučím ty kontakty na skle i na anténě ne jen očistit nějakým odmaštovačem, ale vzít to lehce i něcím abrazivním.
Mám právě 2 klíče, oba na chlup stejný dosah
, právě to jsem po vzoru návodu z internetu, plošky i konektory jsem vzal 1000 smirkem ale stejně nic :/ zkusím si pučit od kamaráda ten modul a uvidíme, předpokládám že je to jen anténa a ta se nemusí nijak kodovat/párovat? 

Ne nemusíš nic kodovat.