Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e53 Vybíjení baterky
Re: e53 Vybíjení baterky
A to žhavení jsi zkusil odpojit, když to umí žhavit kdy si zmyslí?
To nic nestojí.
To nic nestojí.
No to sem ještě nezkusillaik píše:A to žhavení jsi zkusil odpojit, když to umí žhavit kdy si zmyslí?
To nic nestojí.

Baterka stále KO?
Nic mi po tom není, ropu nemám, ale někteří kluci tady by třeba byli rádi za výsledek, pokud je to vyřešeno.
jj stále KOlaik píše:![]()
Baterka stále KO?
Nic mi po tom není, ropu nemám, ale někteří kluci tady by třeba byli rádi za výsledek, pokud je to vyřešeno.

Ahoj, mám ten samý problem u 118d.Špatně usíná při zamykání
Odběr zamčeného auta je 0,4 A a kolísá k 0,1 A.Auto je u doktora, pak dám vědět.
blatna
Odběr zamčeného auta je 0,4 A a kolísá k 0,1 A.Auto je u doktora, pak dám vědět.
blatna
-
- Kontaktovat uživatele:
Těch 100mA bude asi normální, mám to podobně.tomik001 píše:zdar,mám e 53 3D 160 KW,řeším přesně to samé, auto se mi uspí a pak se v nahodných intervalech probouzí. Poslední cca dva dny se mi ještě splašilo interierové světlo a někdy začne s rozsvěcováním a shasínáním jak při zamčeném tak i odemčeném autě. Tři diagnostiky nic neukazali a když auto usne tak má odběr cca 0,10a
100 mA je moc, normalni je cca 20 mA
-
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, a máš opravdu takto změřenou E53?
Odber musi byt pod 40mA. Ak je viac je tam problem.
100mA x 24 h = 2,4 Ah x 30 = 75Ah za měsíc, jestli se to tak dá spočítat.
Takže po měsíci je ze 100% nabití prázdná, když je tedy v kondici.
Takže po měsíci je ze 100% nabití prázdná, když je tedy v kondici.
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem to měřil, tak jsem neměl 100mA ale cca 75mA a z toho mi něco bere GPS alarm. Jen mi stejně přijde tento odběr veliký.
Ahoj,odpovídám na vybíjení aku.Provedl se zátěžový test aku a diagnostika,která ukázala opětovné otevírání přední kapoty.(kapotu nikdo neotvíral).Po odpojení čidla odběr klesl na 100 mA.
Ahoj,
povis mi prosim, kde jsi na tom zatezaku byl? Diky moc
povis mi prosim, kde jsi na tom zatezaku byl? Diky moc
Hoši tak mě to dělala navigace ... i po uzamčení a uspání auta se občas sepla a auto probudila ..přišel jsem na to až když to začla dělat častěji 

A ake bolo riesenie?coldfire píše:Hoši tak mě to dělala navigace ... i po uzamčení a uspání auta se občas sepla a auto probudila ..přišel jsem na to až když to začla dělat častěji
Hm,u mého to dělali baterky v telefonu,vyndal jsem ho a mám klid.
paniser píše:A ake bolo riesenie?coldfire píše:Hoši tak mě to dělala navigace ... i po uzamčení a uspání auta se občas sepla a auto probudila ..přišel jsem na to až když to začla dělat častěji
pojistky vytahuju