Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ZADARMO Výmena airbagu volantu v e53 ZADARMO

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: ZADARMO Výmena airbagu volantu v e53 ZADARMO

#21 Příspěvek od JaraX »

to je tak vše ale
laik

#22 Příspěvek od laik »

Nechci být hnusným ale jako bych to už viděl, jak mi vyměňují vyměněný olej a kapalinu, stříknou haupnu, vymění nějaký řemen a mám bag za 100kil :D
Z toho cítit obchodní trik jako bejk, co popsal Vlasťa. Nebo že bych se sekl po 2hé? A slečny se opět budou usmívat?
Myslím, že když si jej u nich objednám nový a nechám namontovat, tak se vlezu s cenou pod jarní akci.
Popp

#23 Příspěvek od Popp »

Ten bag vám vymenia aj bez jarnej prehliadky 700kč, proste ten bag je zadarmo bez jakej kolvek inej práce.

Mne ide o tu prehliadku z dovodu toho že unás v Plzni nikto nevie urobit optickú geometriu a v BMW ju robia. S touto prehliadkou mam zlavu 50% na tu geometriu a nemusim den predtým rozhýbavat šroby.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Mno :shock: já zase čuměl jak puk na web: http://svolavacky.cz/?s=&tx_make

Nevím jak přesně vedený to je, někde jsem se dočet (možná tam) o výměně SRS volantu na E60 do 2005, teď koukám tam E60 5er zas vůbec není (to bych čekal nejvíc svolávaček) :) .
Ale byl jsem teď s VIN v Renocaru a je naopak na všechny E60 výměna kabelu od baterie. To by moh být ten IBS kabel za 3tis ni?

Jinak na jarní akci jsem byl kdysi v Brně taky, vzal jsem z recese E36 tam či co to zvedli, prohlídli, změřili laser 3D nastavení geo, světla jako na STK, pochválili zachovalej stav a intec Exclusive edition.. 8-)

Za vodměnu jsme se byli projet neue F10 530xD :) Prej brzdit z 206km/h do odbočení výpadovky z D1 není moc košer, čtyřkolka hvízdala do zatáčky (test přilnavosti), pak mě málem usek ruku, že jsem chtěl vypnout motor bez dochlazení, já na ty diesly nejsem zvyklej. :P
inspi1981

#25 Příspěvek od inspi1981 »

Zadnej kabel se na E60 nemeni, pouze krytka která je na pruchodu z kufru do exterieru
laik

#26 Příspěvek od laik »

Hluboce se omlouvám za všechny mé výlevy vůči značkovým servisům BMW. :oops:
Psal jsem do Renocaru a do 30ti minut mi bylo sděleno, že mi vymění airbag ne volantu, ale spolujezdce zadax a cca za 14 dnů.
Asi vědí, že ho třeba někdo někdy měnil ve volantu.
Chtěli VIN a foto volantu, ráno přistavit, odpoledne převzít. :cool2:
laik

#27 Příspěvek od laik »

Hotovo, nakonec to byl ten ve volantu, zadara.
Jen něco prndali, že s LPG to nesmí dělat, ale když už je to objednaný, tak to tedy uděláme ;)
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Kolafa »

laik píše:Hotovo, nakonec to byl ten ve volantu, zadara.
Jen něco prndali, že s LPG to nesmí dělat, ale když už je to objednaný, tak to tedy uděláme ;)
no vida, to jsi na tom lip, nez ja! :) a v tom Renocaru jo??

asi se v domnívají, že pokud by vybouchnul airbag řidiče ve voze na LPG, tak že by současně vybouchla i nádrž LPG :-D
laik

#29 Příspěvek od laik »

Nezoufej, máš ještě čas s face. :D Já mám předface, tak hezky po řadě. Ano Renocar a mohl jsem si dokonce vybrat do kterýho chci. ;)
No nevybuchli, tak dobrý ne? :lol:
laik

#30 Příspěvek od laik »

Takže po výměně airbagu v autorizáku jsem si chtěl dnes ráno trochu upravit opěradlo u řidiče a zjistil jsem, že všechny funkce na sedačce jdou opačně. Chci dopředu - jede dozadu, chci povolit opěradlo - rve mě to na volant a opačně :?: :?:
Tož tak. Odborníci :(
Tak to budu muset celé prolézt, co tam všechno dodrbali.
Otázka na JaraXe: Je to prkotina, kterou za pár sekund pořešíš s tažným nebo to mám reklamovat? Nějak se mi tam ani moc nechce ;)
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Kolafa »

laik píše:Takže po výměně airbagu v autorizáku jsem si chtěl dnes ráno trochu upravit opěradlo u řidiče a zjistil jsem, že všechny funkce na sedačce jdou opačně. Chci dopředu - jede dozadu, chci povolit opěradlo - rve mě to na volant a opačně :?: :?:
Tož tak. Odborníci :(
Tak to budu muset celé prolézt, co tam všechno dodrbali.
Otázka na JaraXe: Je to prkotina, kterou za pár sekund pořešíš s tažným nebo to mám reklamovat? Nějak se mi tam ani moc nechce ;)
:D to jsou matláci !!!
laik

#32 Příspěvek od laik »

Kolafa, tak si představ, že dnes opět v normálu. Když vyhodím blinkr doleva - opravdu tam je, když dám R tak opravdu couvá :D Není to skvělé?
Asi mám nějakýho trpaslíka se šroubovákem v autě :lol: Ani se to nesnažím pochopit. Možná jsem jen zbytečně zasral vlákno, ale kdyby někoho něco náhodou podobného potkalo - počkejte, třeba toho trpaslíka tam máte také :D
pozn: nadsázka - couvalo vždy na R, ale včera mě tedy polilo horko, co se zase děje.
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Kolafa »

laik píše:Kolafa, tak si představ, že dnes opět v normálu. Když vyhodím blinkr doleva - opravdu tam je, když dám R tak opravdu couvá :D Není to skvělé?
Asi mám nějakýho trpaslíka se šroubovákem v autě :lol: Ani se to nesnažím pochopit. Možná jsem jen zbytečně zasral vlákno, ale kdyby někoho něco náhodou podobného potkalo - počkejte, třeba toho trpaslíka tam máte také :D
pozn: nadsázka - couvalo vždy na R, ale včera mě tedy polilo horko, co se zase děje.
tak to je dobře, i když k informacím, že se něco opravilo "samo" mam dost rezervovaný přístup :)

dneska jsem v praci autem a musim říct, že to je spíš o nasrání, než radost z jízdy ....
Jižní spojka ... prej ulítnul kanál či co, tak to tam stálo ... u Barranďáku se zas někdo naboral, takže zavírali tunely ... tzn. obě trasy ucpaný, jel jsem teda přes centrum a to je přískokem vpřed. Mít manuál, tak mě jebne ...
Odpovědět