Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kontrolka airbag e36
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
pokud je to dečkou http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
-
Re: kontrolka airbag e36
po aplikováni Bypassu pod sedačku spolujezce jsem měl tak 5 let klid,najednou zase svítí ta podělaná kontrolka...co dalšího by to mohlo být?zjistí něco diagnostika?popř.,nemohl ten odpor(bypass) odejít? díky
může být špatný kroužek pod volantem nebo jednotka chce to diagnostiku
-
no tedkom uvazuju,podle toho, co se tu vsechno pise...zrejme jsem odpojil volant a pristrojovku bez odpojeni baterie...protoze jsem resil nefunkcni kontrolku oleje...tak jsem potreboval eliminovat,zda se jedna o vadnou zarovku,zarovka to nebyla,byl to tlakovy spinac...no nic mene jsem to zkousel pri zapojenem okruhu s baterkou pritom byl ten volant odpojen,takze jsem cip vyresil jednu kontrolku a rozsvitila se mi druha,tak jestli to muze udelat to ze se to odpojilo od šťávy,tak potom zajedu na tu diagnostiku a snad se to tam vyřeší,jestli ne budu min.o 300 kč chudší 

no baterka sa ani tak odpojit nemusi...resp. nikdy mo nesvietil airbag pri odpojovani volantu....jedine vtedy ze som bez volantu potocil klucikom do polohy 1 potom uz airbag svietil
mne napriklad svieti airbag koli spolujadcovemu pyropasu...ten je sice dobry ale kablik veduci k nemu bol preseknuty...uz som ho asi 3krat opravoval