Zdravím,
kolísají mi otáčky při konstantní jízdě(nepravidelně). Četl jsem, že s největší pravděpodobností hydroměnič.
Chci se tedy zeptat, kde nechat repasovat případně vyměnit za nový a na kolik to vyjde i s olejem a filtrem, ty jsem stejně plánoval měnit.
Vyplatí se poté vymazat adaptace ?
UP - Auto při vyšší rychlosti cca 100-130 km/h celé vibruje, ale pouze při určitých otáčkách, může to souviset s hydroměničem ?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace E61 - Částečně vyřešeno, prosím o doplnění dotazu
Vibrace E61 - Částečně vyřešeno, prosím o doplnění dotazu
Naposledy upravil(a) Machy1987 dne pon 22.05.2017 18:46, celkem upraveno 2 x.
Re: 530d E61 - kolísání otáček + vibrace = ČÁSTEČNĚ VYŘEŠEN

Kolísání otáček vyřešeno výměnou oleje + regenerací DPF.
Vibrace: Vibrace jsou z velké části pryč (pomohla výměna kol). Ale ještě trošku jsou znát může to být špatnými kotouči? Už mi hlásí auto červený vykřičník že jsou v háji desky, navíc kotouče při brzdění dost hází, nové již mám doma pouze čekám na servis. Může tedy i toto být příčinou? Kola jsou nově obuta a vyvážena.
Re: Vibrace E61 - Částečně vyřešeno, prosím o doplnění dota
Ano může. Když jsem kdysi koupil e39 celá se třepala v určitých rychlostech. Po výměně kotouču zmizela polovina vibraci. Po ohledání kotoučů jsem zjistil že jednak už byly blízko minimalní toouštce druhák byly total rezavé a shnilé a místama chyběly kusy materiálu....prostě se už rozpadaly zevnitř jakoby
Když už je máš doma tak je vyměň nebo nechej vyměnit a uvidíš
Když už je máš doma tak je vyměň nebo nechej vyměnit a uvidíš