Ty rsl jsou za 349 euro co jsem tak cca našel
Ano, to jsou už spíše závodní destičky, takže už to není jenom pískání, ale už to spíše rezonuje
Což se k charakteru 2,0d úplně nehodí
No, ony ty "nové" 4 pístky sice vypadají velké, ale moc velké zase tak nejsou velikostně odpovídají jako e38 725tds
Každopádně v tomhle případě je ideální do zadu dát ty dvoupístky co k nim patří. Rozložení vah bude cca podobné, potom jenom mrknout na poměry P/Z pro hlavní brzdový válec pro E90 / F30 a bude to cajk
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
No varianta tu je v podstatě jedna, něco od pagidu RSL19 / RSL29 dopředu i do zadu
Kotouče je jedno jaký tam dáš, protože ta jedna sada desek je zbrousí do hoven
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Mne asi neco unika, pomozte mi to objasnit. Jel jsem s dost x35i i d a nikdy jsem nemel pocit ze by ty brzdy byly slabe, ba naopak, mel jsem spis obavy aby mi nekdo nepristal do kufru. Osazenim desek v vyssim trenim dosahnu vyssiho brzdneho ucinku pri stejne seslapnutem pedalu. Jenze stejne mne bude limitovat ABS a kratsi brzdnou drahu mit nebudu. Je to tak ?
@matiz: Ber to trochu jinak - např. moje e91 měla z výroby vepředu myslím 330mm/jednopístky a vzadu 336mm (taky jednopístek).... a brzdit to brzdilo, ale tak nějak mdle.... dyž sem tam dal komplet předek z 35i (348mm/jednopístek) tak to začalo konečně brzdit, jak baworák asi brzdit má.... akorát mě potom srala obrovská neodpružená hmota vepředu a z ní pramenící tupost auta v zatáčkách.... proto sem dopředu dal dvoupístky S2NHA z ///M235i (340mm) a tím srazil neodpruženou hmotnost vepředu zpět na původní hodnoty ale zároveň to brzdí líp než stock brzdy 35i.
Jak jsem ale napsal, i "stock" brzdy 35i jsou někde úplně jinde než OEM brzdy slabších motorizací....