Ahoj, chtel bych se zeptat na váš názor na toto auto:
https://www.sportovnivozy.cz/91064-bmw-3-335i-6mt-rwd
mám mít strach z těch 160K km? a z wastegate rattlingu?
auto jsem zatím neviděl, ale jsem v komunikaci s majitelem.
díky za názory
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupě E92 335I
Re: koupě E92 335I
Auto vlastní clovek - dlouholetý člen e46 fora a skupiny 335i CZ na FB ... auto vypadá ok, i když jsem ho nikdy nevidel (je z Brna) ... nebál bych se toho...
Díky za názor.
s majitelem je výborná komunikace, o autě mi toho řekl neskutečně mnoho, je vidět, že tomu rozumí. Odkázal mě i na zmiňovanou FB skupinu (kam se asi zatím nedostanu:) ).
Ted už jen zajistit financování a je to:)
nějaký servis v Praze, kde mi auto před koupí prohlédnou? Nemusí být zrovna značkový. Jsem z P4
díky
s majitelem je výborná komunikace, o autě mi toho řekl neskutečně mnoho, je vidět, že tomu rozumí. Odkázal mě i na zmiňovanou FB skupinu (kam se asi zatím nedostanu:) ).
Ted už jen zajistit financování a je to:)
nějaký servis v Praze, kde mi auto před koupí prohlédnou? Nemusí být zrovna značkový. Jsem z P4
díky
je z Brna-myslis auto nebo majitelexyron píše:Auto vlastní clovek - dlouholetý člen e46 fora a skupiny 335i CZ na FB ... auto vypadá ok, i když jsem ho nikdy nevidel (je z Brna) ... nebál bych se toho...

Sorry,.. majitel je z Prahy.. to byl fail
Ad auto prohlídka : AutoBeky, bmwservis.cz, autopupik.cz ... rozhodne NE do BT Racingu
Ad auto prohlídka : AutoBeky, bmwservis.cz, autopupik.cz ... rozhodne NE do BT Racingu
díky za tipy!
ještě se zeptám na ten BTRacing ... co je tam za problém? abych tam kdyžtak s novým vozem nejezdil...
díky
ještě se zeptám na ten BTRacing ... co je tam za problém? abych tam kdyžtak s novým vozem nejezdil...
díky
taky bych rád věděl jaké máte zkušenosti s ježděním s 335i s manuálem po Praze?
)

A co by jsi chtěl slyšet. Že občas i zaradis i za 3??
)