Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 kam mikrofon
E36 kam mikrofon
Ahoj, rád bych pořídil tohle rádio https://www.pioneer-car.eu/eur/products/mvh-x580dab Kam dát mikrofon? Samozřejmě tak, aby to nebylo viděť a zároveň rozumně fungovalo. Díky.
Re: E36 kam mikrofon
Original patri sem:

Ty jo díky moc. To jsem ještě neviděl
Zkusím pohledat číslo dílu.

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz tam to misto nemam ?
Resim neco dost podobneho, ze bych chtel implementovat moznost telefonovani pres tablet napojeny pres BT na mobil.
Vystup na repro uz mam, diky tomu to spoluprecuje s hudbou i navigaci, takze kdyz nekdo vola, tak se ostatni ztlumi, ale mikrofon jeste poreseny nemam a ten to stale bere z mobilu (jiny nikde neni), takze chci poresit USB mikrofon a taky nejake umisteni nekam do interieru, ale tohle misto mi prijde trosku hloupe a premyslel jsem spis o umisteni v zrcatku, nebo proste na hnusaka na levem sloupku nahore.
Funguje to pred tou radickou dobre ?

Vystup na repro uz mam, diky tomu to spoluprecuje s hudbou i navigaci, takze kdyz nekdo vola, tak se ostatni ztlumi, ale mikrofon jeste poreseny nemam a ten to stale bere z mobilu (jiny nikde neni), takze chci poresit USB mikrofon a taky nejake umisteni nekam do interieru, ale tohle misto mi prijde trosku hloupe a premyslel jsem spis o umisteni v zrcatku, nebo proste na hnusaka na levem sloupku nahore.
Funguje to pred tou radickou dobre ?
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Tak dily to jsou tyhle, samozrejme bez toho origo mikraku http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... lephone_2/ Vyjde to neco pres litr, coz je fajn cena. Akorat by me zajimalo jak moc dobre to bude fungovat, ale podle me zalezi na mikrofonu. Trochu mi vadi, ze je ta mrizka primo na mikrofonu. Koupit tu krytku a nejak tam dam ten co je k radiu.
Casto vidam mikrak na slunecni operce nebo zastrcenej za oblozenim A sloupku.
Pripadne je moznost radio s mikrofonem na panelu. Blaupunkt to tak ma u nekterych modelu.
Pripadne je moznost radio s mikrofonem na panelu. Blaupunkt to tak ma u nekterych modelu.
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
hele já jsem si teď objednávál ten díl č. 5, a když si člověk vyhraje tak to naroubuje do origo obyč přihrádky, ten díl jako takový vychází na pár korun samozřejmě ten bazmek (díl čislo 3) se shání blbě, moc jich není a nejsem si jistý jestli v bmw je to ještě dostupné, přinejhorším to jde zbastlit z obyč záslepky
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Sam to v aute porad mam po vystrihnuti telefonu. Tedy ten kus do prihradky, zaslepku a mikrofon. Ani nevim proc to tam porad vracim, asi by mi to tam chybelo 

Jak moc by ti to chybelo?
Kdybys mel zajem se toho zbavit, tak napis SZ. Diky.