Zdravím pánové,
chtěl bych se zeptat. Mám následující problém:
Zadní pravé dveře mi nejdou otevřít, centrál otevře všechny jen tyhle zůstanou zamčené, bohužel nejdou otevřít ani z vnitřku vozu, zkoušel jsem rozebrat to jejich obložení a když je zamykám a odemykám, slyším, že zámek pracuje, zkoušel jsem tahat i za to ruční táhlo, lanko, uvnitř kde se mechanismus hýbe ale dveře jsou stále zamčené, ani když vytahuji ten čudlík tak vždy zajede zpět dolu.
Nemáte s tím někdo podobné zkušenosti? Není tam nějaké nouzové otevírání? Horší je, že tam není ani přístup k tomu zámku.
Díky moc za každou radu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 - zadní pravé dveře nejdou otevřít
Re: E90 - zadní pravé dveře nejdou otevřít
Nikdo nemá podobnou zkušenost?
Ještě, stalo se mi to, po servisu rozvodů. Auto jsem si vyzvedl, vše super ale doma jsem zjistil toto. Takže předpokládám, že elektrika byla asi odpojena, tak zda to mohlo udělat nějakou neplechu?
Ještě, stalo se mi to, po servisu rozvodů. Auto jsem si vyzvedl, vše super ale doma jsem zjistil toto. Takže předpokládám, že elektrika byla asi odpojena, tak zda to mohlo udělat nějakou neplechu?
Člověče, mám podobný problém na E91, levé zadní dveře. Taky byly nějaké šprajclé, nešly otevřít centrálem ani zevnitř klikou. Neměl jsem čas to řešit, až po týdnu minulý víkend. Mrknul jsem na net a návody, jak rozebrat panel při zavřených dveřích (porod) a když jsem vlezl do auta, najednou to šlo odemknout zevnitř klikou. Nakonec jsem to nerozebíral, takže současný stav je ten, že centrálem zámek zamknu, ale neodemknu. Co to sakra je?!? 

Také jsem to zatím neřešil, ale asi s tím budu muset někam zajet, tipuji to na zámek 

Takže nakonec origo BMW servis.
Kde mi řekli, že nakonec dveře museli úplně vypáčit, že to vůbec nešlo otevřít, zámek prý byl absolutně rozpadlý, (nedokázali odhadnout příčinu, mimochodem to by mě opravdu zajímalo jak jsem k tomu přišel)
A byl jsem tam za něco málo přeš 5 tisíc.
Kde mi řekli, že nakonec dveře museli úplně vypáčit, že to vůbec nešlo otevřít, zámek prý byl absolutně rozpadlý, (nedokázali odhadnout příčinu, mimochodem to by mě opravdu zajímalo jak jsem k tomu přišel)
A byl jsem tam za něco málo přeš 5 tisíc.