Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw E60 topeni
bmw E60 topeni
dobry den koupil jsem si e 60 530d a za boha nevim jak pustit topeni aby auto topilo omlouvam se za tak pitomej dotaz nicmene prosim o nejakou radu...dekuji
-
Re: bmw E60 topeni
A co tam mas za topeni dakon, petry nebo nejakej litinac na tuhy paliva?
V lete bych spis cekal dotaz jak to topeni vypnout......
V lete bych spis cekal dotaz jak to topeni vypnout......
Podle mně budeš mít jen v Idrivu nastavený studený vzduch na střední ofuky, když nastavíš teplotu na max, tak ti topí výdechy na palubce?
Jinak to nastavení v E60 je tragický, to musel vymyslet fakt idiot, co bych dal za to abych si na čudlíku nastavil 20 stupňů a ono mi to hřálo na 20 stupňů.
Jinak to nastavení v E60 je tragický, to musel vymyslet fakt idiot, co bych dal za to abych si na čudlíku nastavil 20 stupňů a ono mi to hřálo na 20 stupňů.
dekuji za odpoved v i drive jsem byl je tam vse nastaveno na max jak u ridice tak u spolujezdce a panaccci maji cervena telicka a stejne to netopi....na okno ano to fouka horky ale z prednich vetraku stale studene...kdyz zmacknu vyhrev predniho okna tak do vydechu jde chvilku teply vzduch ale pak to skoci zpatky na okno... muze to byt termostat nebo tak neco? dekuju
-
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem v háji dvojitý vodní ventil, ale mě to netopilo vůbec. Uvnitř jsou membrány, které byly zcela rozpadlé, nechodily jak mají a ventil se ucpal, nešlo nic dál do kabiny vozu. Ventil se dá rozebrat a mrknout v jakém je stavu. Po výměně za nový origo vše ok. Nevím zda to vyřeší Tvůj problém, ale třeba pomůže.

Jestli mas bufik muze byt spatna pridavna vodni pumpa na bufiku. Mel jsem ten samy problem.