Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě BMW X5 4.8 E70
Koupě BMW X5 4.8 E70
Ahoj, rád bych pořídil X5ku. Bohužel se v autech nevyznám, ale narazil jsem na tyto stránky... http://www.dovozautznemecka.cz/ máte s tím někdo zkušenosti?
Díky.
Díky.
Re: Koupě BMW X5 4.8 E70
Já jsem se raději obrátil na někoho, kdo rozumí vyloženě BMW. Jestli nemáš nikoho, tady na klubu jsou znalí, co jezdí se zákazníky a znají bolesti těchto aut a ví, na co si dát pozor.
Jediny prispevek, zato s linkem na dovozce aut. Asi nahoda 

Pokud to myslíš vážně tak oslov radši Reného alias M3maniaca, tam určitě nešlápneš vedle a bude Ti věnován individuální profesionální přístup.
Dle mě tyhle rádoby velcí dovozci aut viz Tvůj odkaz jdou akorát po provizi, takže dotáhnou první pojízdnou m*dku která je co nejblíže hranic a inkasujou provizi defakto za nic.
Dle mě tyhle rádoby velcí dovozci aut viz Tvůj odkaz jdou akorát po provizi, takže dotáhnou první pojízdnou m*dku která je co nejblíže hranic a inkasujou provizi defakto za nic.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Ok, díky moc, tohle jsem chtěl přesně vědět jestli tyhle služby za něco stojí protože neznam nikoho kdo by se mnou pro něj jel a rozuměl tomu.Sweden píše:Dle mě tyhle rádoby velcí dovozci aut viz Tvůj odkaz jdou akorát po provizi, takže dotáhnou první pojízdnou m*dku která je co nejblíže hranic a inkasujou provizi defakto za nic.
Jestli to nějakýmu rejpalovi vyloženě vadí tak link klidně smáznu.
Když nemáš nic k tématu tak prosím radši mlč, díky.
Hele nikdy jsem podobné firmy na dovoz auta nevyužil, takže spíš střílím od boku, ale osobně bych podobné firmy ani nikdy neoslovil, na to je tady na bmwklubu nebo na e46klubu až moc šikovných kluků kteří se věnují dovozu jen tak volnočasově a dělají to defakto pro "zábavu" a za "pár" korun.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Anebo ti jinak řečeno za odpovídající peníze poskytnou odpovídající služby, což se o těhle firmách říct rozhodně nedá.
Výbavu mají 4.8čky asi všechny podobnou v max co?
Nebo jsou i nějaký socky?
Nebo jsou i nějaký socky?
- vlastnemec
Najít vybavenou e70 dá práci týká se to všech x5. Doporučuji ti nějaké objeď po bazarech ať vis do čeho jdeš. Základ je podvozek DD+EDC jinak je to koza třeba tady na klubu se jedna prodává už pomalu 2 roky jelikož je to socka. Počítej ze z třiceti kusů bude jeden dobrej a e70 je pěkná pokladnička.
Máš na mysli tuhle? http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=77230
Ta se mi zrovna líbí, jen se mi nezdálo že se prodává už tak dlouho.
Ta se mi zrovna líbí, jen se mi nezdálo že se prodává už tak dlouho.
-
Ano, pokud se mluvi o te me, tak sem ji sem dal v kvetnu 2015. A v kvetnu 2017 sem se ji rozhodl dat i na sauto a jeste kamsi. Akorat jsem nevedel, ze je to socka 

A je to socka?
Kolik vyjde havárka cca?

Kolik vyjde havárka cca?

-
Jak jsem psal, nevedel jsem, ze je to socka. Ne, za bych byl tak hrdej majitel. Ale proste proto, protoze jsem u auta nikdy nepotreboval kopec vybavy a ani nevim, co vsechno tam nemam
.
Jestli myslis havarijni pojisteni, tak ja platim 23k za pov.+hav. allrisk u Allianz - ale je tam trochu protekce. Pocitam, ze normalne to bude tak kolem 30k.

Jestli myslis havarijni pojisteni, tak ja platim 23k za pov.+hav. allrisk u Allianz - ale je tam trochu protekce. Pocitam, ze normalne to bude tak kolem 30k.
-
Havarijni kolem 24,-tkc +zakonne.. Zalezi co si das, ale jak pise vys kolem 30,-tkc
Ok díkec, vždycky se to dá ukecat na těch pojišťovnách a vyžebrat si nějakou extra slevu.
- vlastnemec
VELKÁ OMLUVA FenixCZE
Špatně jsem se v minulosti podíval má Adaptive drive, jinak výbava slušná. Pokud někomu nebude vadit sportsitz tak super a ty nějaké věci co chybí stejně v 99,9% x5 neuvidí.
Špatně jsem se v minulosti podíval má Adaptive drive, jinak výbava slušná. Pokud někomu nebude vadit sportsitz tak super a ty nějaké věci co chybí stejně v 99,9% x5 neuvidí.
-
V pohode 

Jsou odvětrávaný sedačky opravdu taková pecka?
- Don
Jestli se v sedackach normalne potis, tak ano je to velky rozdil. Prijedes se suchymi zady i prd*li
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Nemusi to byt jen o tom ze se nekdo poti. Treba v lete kdyz clovek sedne do vyhicovaneho auta, tak odvetrani je krasne zchladi a z tela to "vysaje" to prehrati, aniz by se clovek musel vysokovat naplno jedouci klimatizaci. Ja to pouzivam prubezne i za jizdy kdyz se mi do auta opre slunicko, tak staci si prichladit sedackou a je mi bezva.