Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E91 318d - 2007 - Servis nejlépe v Ústí nad Labem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
AverageAvenger

E91 318d - 2007 - Servis nejlépe v Ústí nad Labem

#1 Příspěvek od AverageAvenger »

Zdravím,
Již nějakou dobu se snažím najít nějakého spolehlivého servisáka se specializací na BMW nejlépe z Ústí nad Labem.
Zatím jsem jezdil do více méně univerzálních servisů, ale jeden problém nedokáží vyřešit.

Mám na autě několik problémů. Pár banálních, pár závažných:

1. Turbo
Na autě odešlo turbo. Řešeno repasem turba. Namontováno v jednom servisu v Ústí.
Problém nastal po pár dnech kdy se na palubce objevil symbol grilovaného kuřete s popisem zvýšené emise v motoru.
Obrázek

Řešil jsem to jak se servisem, ale tvrdí že je vše připojené jak má. Byl jsem i na diagnostice u BMW kde tvrdí, že problém je v turbu a řešení je jenom nové turbo... Firma co repasuje také tvrdí, že turbo je v pořádku. Kromě svítící kontrolky při jízdě žádný problém nepozoruji.

2. Přestala fungovat klimatizace
Při zapnutí klimatizace je slyšet pouze nějaké spínání, ale nezapne se větrák a nic nefouká ani teplý ani studený vzduch. Zde předpokládám, že odešla nějaká součást toho větráku.

3. Dvouhmotový setrvačník nebo ložisko spojky
Nedávno se začal na autě projevoval další problém. Při mírném sešlápnutí spojky slyším rachotící zvuk který ihned zmizí při plném sešlápnutí spojky. Při řazení to žádný divný zvuk nevydává. Nejvíce je to slyšet při sešlápnutí spojky na neutrál.
Tady je zvuk co to dělá: https://youtu.be/cyvPnxFmc1c

4. Výměna zadních tlumičů
To asi zvládne každý servis

5. Výměna předních brzdových destiček.

Jde spíše o to jestli někdo nedá kontakt na někoho kdo by s tím měl nějaké zkušenosti. Rád bych jezdil servisovat pouze k jednomu člověku co má specializaci na BMW. Za jakékoliv info na schopného servisáka poblíž Ústí budu moc vděčen.
blackwhit

Re: E91 318d - 2007 - Servis nejlépe v Ústí nad Labem

#2 Příspěvek od blackwhit »

AverageAvenger píše:Zdravím,
Již nějakou dobu se snažím najít nějakého spolehlivého servisáka se specializací na BMW nejlépe z Ústí nad Labem.
Zatím jsem jezdil do více méně univerzálních servisů, ale jeden problém nedokáží vyřešit.

Mám na autě několik problémů. Pár banálních, pár závažných:

1. Turbo
Na autě odešlo turbo. Řešeno repasem turba. Namontováno v jednom servisu v Ústí.
Problém nastal po pár dnech kdy se na palubce objevil symbol grilovaného kuřete s popisem zvýšené emise v motoru.
Obrázek

Řešil jsem to jak se servisem, ale tvrdí že je vše připojené jak má. Byl jsem i na diagnostice u BMW kde tvrdí, že problém je v turbu a řešení je jenom nové turbo... Firma co repasuje také tvrdí, že turbo je v pořádku. Kromě svítící kontrolky při jízdě žádný problém nepozoruji.

2. Přestala fungovat klimatizace
Při zapnutí klimatizace je slyšet pouze nějaké spínání, ale nezapne se větrák a nic nefouká ani teplý ani studený vzduch. Zde předpokládám, že odešla nějaká součást toho větráku.

3. Dvouhmotový setrvačník nebo ložisko spojky
Nedávno se začal na autě projevoval další problém. Při mírném sešlápnutí spojky slyším rachotící zvuk který ihned zmizí při plném sešlápnutí spojky. Při řazení to žádný divný zvuk nevydává. Nejvíce je to slyšet při sešlápnutí spojky na neutrál.
Tady je zvuk co to dělá: https://youtu.be/cyvPnxFmc1c

4. Výměna zadních tlumičů

5. Výměna předních brzdových destiček.

Jde spíše o to jestli někdo nedá kontakt na někoho kdo by s tím měl nějaké zkušenosti. Rád bych jezdil servisovat pouze k jednomu člověku co má specializaci na BMW. Za jakékoliv info na schopného servisáka poblíž Ústí budu moc vděčen.

Jeslti Děčín není daleko, tak dobrej je Kůta. Ale má toho mraky, zkus zavolat a domluvit se s nim... 604 850 035. Je v Ludvíkovicích, v takovy prdeli nad DC směrem na Liberec
AverageAvenger

#3 Příspěvek od AverageAvenger »

Děkuji za info.
hansm5

#4 Příspěvek od hansm5 »

v Ul.je J.Jezek-776050391
vilonek

#5 Příspěvek od vilonek »

Zdravím, do budoucna mohu doporučit dalsi servis a to M Power Engine v Hostovicich.
Jedna se o novější servis, ale mají dlouholeté zkušenosti.
Kontakt 721 691169, web: http://www.mpowerengine.cz
Odpovědět