Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znak na kapotu
Znak na kapotu
Stalo se vam taky ze po vymene stareho bmw znaku na predni kapote, ktery tam drzel jak probity, tam ten novy tak nejak nepasuje? Vubec tam nejde napevno uchytit aby se nehybal, je pod nim minimalne tak pulmilimetrova mezera a po dotytku se vikla. Pritom ma stejne cislo dilu jako stary ale ty dva uchyty maji uplne jiny design nez u puvodniho.
Re: Znak na kapotu
Jo bohužel mám stejnou zkušenost
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, patří k tomu ještě takový gumový protikusy který se dávají na ty plastový čudlíky. Já jsem v nouzi použil kus nějaký gumový hadičky, nebo bužírky a násilím to vecpal do haubny... Drží to už roky
Měl jsem ten samy problém a musel jsem vymenit i ty plastové protikusy a pořádně zatlačit, až v těch plastových průchodkách prasklo a znak se ani nehne.
Tak ty plastove pruchodky tam samozrejme mam. Akorat ne nové ale původní což může být problém. Mirnou vůli v nich jsem vymezil jednou vrstvou pasky na koliky nových znaků ale stejně se mi to nezdá uplně ono. Znaky co jsem sundal z auta nebyly už původní a taky byly podobně vymezeny.
Tlačit na to nějak víc jsem opravdu neměl odvahu. Přeci jen tu kapotu neni až tak problém zdeformovat i holýma rukama
Tlačit na to nějak víc jsem opravdu neměl odvahu. Přeci jen tu kapotu neni až tak problém zdeformovat i holýma rukama