ahaaa me by to nevadilo ale zalezi na ostatnichWozejk píše:Ja jeste nemam e63Howezina píše:tak pojed takyWozejk píše:Ja uz ji chci taky![]()
![]()
ale uz se natom pracuje:). Potrebuji prodat moju e61

ahaaa me by to nevadilo ale zalezi na ostatnichWozejk píše:Ja jeste nemam e63Howezina píše:tak pojed takyWozejk píše:Ja uz ji chci taky![]()
![]()
ale uz se natom pracuje:). Potrebuji prodat moju e61
jo takhleWozejk píše:Ale me by to vadilo ,necitil bych se tam "dobre ".![]()
Howezina píše:jo takhleWozejk píše:Ale me by to vadilo ,necitil bych se tam "dobre ".![]()
ktera ?Sweden píše:Chvatej nebo se pokus vymyslet jiny plan, ta stribrna na tebe dlouho cekat nebude
To asi ne no. ..plan je prodat petku co nejdivSweden píše:Chvatej nebo se pokus vymyslet jiny plan, ta stribrna na tebe dlouho cekat nebude
ja bych prave ze chtel neco vrtaneho a ten zimmer je za dobry prachy ate jsem mel na e46 a moc dlouho tam nevydrzelySweden píše:Být tam můžou, otázka je jak dlouho, ale nemůžu soudit, nemám zkušenosti, osobně bych volil ATE. 6er je velké těžké gt, když se chce člověk svést tak brzdy dostávají celkem zabrat.
aha ja prave myslel ze se naopak hned tak nezkrouti kdyz se lip chladi nez klasickySweden píše:Tak ono už i ATE není jako ATE, hodně záleží kde člověk koupí.
Vrtaný kotouče jsou náchylnější na vytvoření nerovností, já se ty svoje snažím i dochlazovat před zastavením a moc platný to asi není
pracuju v oboru kterej stoji za h.... je zato malo penez spusta driny ale jezdim sluzebnim do prace coz je jedina vyhodaStepan1 píše:Jsem furt nerozdejchal informaci, že někdo na daily najede 4000km ročně. V jakém oboru to pracuješ?![]()
A abych nebyl uplně offtopic. My už 6er nemáme. Měli jsme. Fkovou řadu s benzínovou V8. V 73kkm umřel motor, následně málem servisák v autorizáku když prohodil něco jako "o co byste chtěl za 3,5mega, za kvalitu se musí připlácet" a už jsme 6er neměli
To byla ta neslavna V8 300kw s twinturbo ?Stepan1 píše:Jsem furt nerozdejchal informaci, že někdo na daily najede 4000km ročně. V jakém oboru to pracuješ?![]()
A abych nebyl uplně offtopic. My už 6er nemáme. Měli jsme. Fkovou řadu s benzínovou V8. V 73kkm umřel motor, následně málem servisák v autorizáku když prohodil něco jako "o co byste chtěl za 3,5mega, za kvalitu se musí připlácet" a už jsme 6er neměli
to asi ano ale jak mu nekdo rict takovej nesmysl jako co byste chtel za 3.5mSweden píše:N63 je jeden velkej BMW průser, snad nejprůserovější motor všech dob. To je taky jeden z důvodů proč si ty naše starý křápy držíme![]()
Osobně jsem asi trochu senilní, ale jedna panička tady kousek od vedle má F 650i , občas se sejdem u jednoho nejmenovanýho obchodu, párkrát jsem to postavil vedle ní pro porovnání, a musím říct, že E řada se mi líbí víc, prostě ten Bangl se mi na tom líbí, to auto je prostě jiný, odlišný, a takové věci já rád.