Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
z věcí základních chybí
dvojitý okna
z těch lepších
- komfortní přístup
- ACC (pro mě must have)
- DVD changer
no a pak samozřejmě kravinky ale jinak super výbava.
dvojitý okna
z těch lepších
- komfortní přístup
- ACC (pro mě must have)
- DVD changer
no a pak samozřejmě kravinky ale jinak super výbava.
Kde je nejlepší hledat výbavu přes VIN a jak jsou tam označený dvojitý okna?
Díky.
Díky.
Bimmerwork.com
s okny poradí JaraX
s okny poradí JaraX
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Postrádá tohle něco z výbavy?
Nevidím jen CA..
DK92264
Nevidím jen CA..
DK92264
Není ta 750 nějak podezřele levná? Mít na to teď prachy, tak bych ji hned bral
To bude nějaký překlep?
Ta 750 tam je už chvilku. Před týdnem byla za 7k úplně původně byla za 12700 a to jsem borcovi psal. To byl tak březen. Spíš to vypadá že borec to potřebuje opravdu prodat. Otázka zní co tomu je. Zda to odjede po vlastní ose či nikoliv.
Nebo to je nekdo, kdo se nudi a dela si z Vas prdel. Par takovych jsem uz nasel i na bazosi. Borec zvedl telefon a prvni, co rikal bylo, ze je uz prodany. Po vypozorovani se opakovaly porad ty same cisla.
hele kluci muj názor je že po 750kách je hlad v čr a pokud by byla ok tak to už nějakej bazarník vzal nebo BMW fanda ale bud je něco posraného trubka za 50k repas nebo převodovka nebo obojí ... a někteří co tam byli se otočili na patě a jeli pro jiné auto ... asi tak moje představa jinak pěkné auta. l
Samozřejmě se mohu plést ale že je to topovka za tyto prachy a nikdo ji nevzal je tak 5procent naděje ...ale víte jak se to říká ... mít někoho kdo jede na cesty kolem tak jistě není špatné se na to podívat.
Naděje umírá poslední ale většinou dobré kusy jsou brzo pryč to je muj pohled.
Dle mého už není nejlepší kup venku ale tady od fandy co to má pár let nasypal dost a ví se stav protože ji jarda se snejkem znají ...ideální je zde v rodině BMWKLUBU nakupovat co myslíte ?
Jinak já osobně najet jenom 7-10tis ročně s tím rozpočtem, tak jdu do 760i určitě a tato vypadá taky pěkně interier je super. Na výbavu jsem nekoukal ale jistě to holota nebude. Pokud se vybere s Jaraxem nebo Snejkem tak to bude jistota že to paštika nebude ale pěknej kočár v slušném stavu.
Samozřejmě se mohu plést ale že je to topovka za tyto prachy a nikdo ji nevzal je tak 5procent naděje ...ale víte jak se to říká ... mít někoho kdo jede na cesty kolem tak jistě není špatné se na to podívat.
Naděje umírá poslední ale většinou dobré kusy jsou brzo pryč to je muj pohled.
Dle mého už není nejlepší kup venku ale tady od fandy co to má pár let nasypal dost a ví se stav protože ji jarda se snejkem znají ...ideální je zde v rodině BMWKLUBU nakupovat co myslíte ?

Jinak já osobně najet jenom 7-10tis ročně s tím rozpočtem, tak jdu do 760i určitě a tato vypadá taky pěkně interier je super. Na výbavu jsem nekoukal ale jistě to holota nebude. Pokud se vybere s Jaraxem nebo Snejkem tak to bude jistota že to paštika nebude ale pěknej kočár v slušném stavu.
750i už je asi fuč nebo to stáhnul, 760i má kulervoucí interiér i exteriér, ale výbavou na tom moc dobře nebude, soudím jen dle fotek.
Presne tak, barva interieru a drevodekor krasny! Zadni sedacky atd asi nekdo zapomel zaskrtnout ve vybave u 760..
To si někdo musí dělat srandu, jinak si to nedokážu představit 

docela pobavilo:)
tomu se pánové říká cigan packet ...
Dnes jsem potkal dva cigoše v E65 předface. Začínají se jim BMW nějak líbit ...v Brně jezdí 3x Fko 7er s bossama cigánskejma ...nic proti cigánum nemám jen jsem na to nebyl zvyklej že si jezdí v luxusní třídě...
Dnes už je to celkem pravidlo...

Dnes jsem potkal dva cigoše v E65 předface. Začínají se jim BMW nějak líbit ...v Brně jezdí 3x Fko 7er s bossama cigánskejma ...nic proti cigánum nemám jen jsem na to nebyl zvyklej že si jezdí v luxusní třídě...
Dnes už je to celkem pravidlo...
A to ja proti nim mam dost.
Tak jako proti vsem parazitum prisatym na davky.

Tak jako proti vsem parazitum prisatym na davky.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... DESCENDING
VIN: DT15103
pěkný levný long, chybějící ACC i noční vidění bych oželel, i tu nasca kůži bych bral, ale ten adaptive drive už ne, docela škoda
VIN: DT15103
pěkný levný long, chybějící ACC i noční vidění bych oželel, i tu nasca kůži bych bral, ale ten adaptive drive už ne, docela škoda

Pekny aj aj som ho pozeral, ale bez toho AD to nema zmysel.
Tu je este jeden s merino goldbraun a papel rubin drevo:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=C
Tie zadne monitory ma asi dake dobastlene podla vyzoru?
Tu je este jeden s merino goldbraun a papel rubin drevo:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=C
Tie zadne monitory ma asi dake dobastlene podla vyzoru?