Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Automaticke otevirani kufru E61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
ScanX

Re: Automaticke otevirani kufru E61

#41 Příspěvek od ScanX »

Vyčistil jsem to, promazal a včera mi to vyskočilo znovu :( Takže se tam opravdu něco porazilo. Zkusím objednat nový čep, tento vypadá opotřebovaně, ale žádnou závlačku jsem stejně nenašel. Nerozdělávali jste to někdo???
BoarD

#42 Příspěvek od BoarD »

ScanX píše:Vyčistil jsem to, promazal a včera mi to vyskočilo znovu :( Takže se tam opravdu něco porazilo. Zkusím objednat nový čep, tento vypadá opotřebovaně, ale žádnou závlačku jsem stejně nenašel. Nerozdělávali jste to někdo???
Mě to taky vyskakovalo z toho čepu, jeho výměna mi nepomohla, i když ten starý byl viditelně opotřebovaný. Žádnou závlačku jsem tam taky nenašel.
Vzhledem k tomu, že řešení bylo pouze koupit novou hydraulickou vzpěru, tak mi tam v servisu tu závlačku udělali. Od té doby to zatím funguje jak má :-)
ScanX

#43 Příspěvek od ScanX »

BoarD píše: Mě to taky vyskakovalo z toho čepu, jeho výměna mi nepomohla, i když ten starý byl viditelně opotřebovaný. Žádnou závlačku jsem tam taky nenašel.
Vzhledem k tomu, že řešení bylo pouze koupit novou hydraulickou vzpěru, tak mi tam v servisu tu závlačku udělali. Od té doby to zatím funguje jak má :-)
Aha, díky za info. Ten čep stojí 465 Kč, tak ho asi výměním a tu závlačku, budu muset vyrobit. Můžeš mi prosím poslat foto, pokud to jde nějak vyfotit? Auto bez kufru, co dá otevřít je trochu problém, tak to potřebuji vyřešit co nejdříve :(
BoarD

#44 Příspěvek od BoarD »

Taky mě to štvalo, alespoň, že jde otvírat okno ;) Tady je fotka, závlačka je zastrčená zezhora a tohle je konec. Ale jelikož jsem jí nevyráběl já, tak ti k tomu asi moc neřeknu.

Obrázek
Odpovědět