Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Automaticke otevirani kufru E61
Re: Automaticke otevirani kufru E61
Vyčistil jsem to, promazal a včera mi to vyskočilo znovu
Takže se tam opravdu něco porazilo. Zkusím objednat nový čep, tento vypadá opotřebovaně, ale žádnou závlačku jsem stejně nenašel. Nerozdělávali jste to někdo???

Mě to taky vyskakovalo z toho čepu, jeho výměna mi nepomohla, i když ten starý byl viditelně opotřebovaný. Žádnou závlačku jsem tam taky nenašel.ScanX píše:Vyčistil jsem to, promazal a včera mi to vyskočilo znovuTakže se tam opravdu něco porazilo. Zkusím objednat nový čep, tento vypadá opotřebovaně, ale žádnou závlačku jsem stejně nenašel. Nerozdělávali jste to někdo???
Vzhledem k tomu, že řešení bylo pouze koupit novou hydraulickou vzpěru, tak mi tam v servisu tu závlačku udělali. Od té doby to zatím funguje jak má

Aha, díky za info. Ten čep stojí 465 Kč, tak ho asi výměním a tu závlačku, budu muset vyrobit. Můžeš mi prosím poslat foto, pokud to jde nějak vyfotit? Auto bez kufru, co dá otevřít je trochu problém, tak to potřebuji vyřešit co nejdříveBoarD píše: Mě to taky vyskakovalo z toho čepu, jeho výměna mi nepomohla, i když ten starý byl viditelně opotřebovaný. Žádnou závlačku jsem tam taky nenašel.
Vzhledem k tomu, že řešení bylo pouze koupit novou hydraulickou vzpěru, tak mi tam v servisu tu závlačku udělali. Od té doby to zatím funguje jak má

Taky mě to štvalo, alespoň, že jde otvírat okno
Tady je fotka, závlačka je zastrčená zezhora a tohle je konec. Ale jelikož jsem jí nevyráběl já, tak ti k tomu asi moc neřeknu.