Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 a podzim
Z4 a podzim
Ahoj, jezdite jeste ted na podzim? Ja byl vcera vyjizdka cca 160 km a bylo to super. Jen pred Melnikem frezuji od Velvar silnici a to je des toho prachu.
Re: Z4 a podzim
Jezdival jsem i v zimě... když bylo kolem 10 - 5 stupnů, tak to bylo furt hratelný
Ja mam zetko teprve od kvetna letosniho riku a prekvapilo me hkavne to, jsk je i se stazenou strechou uvnitr pri rychle jitde klid a pohoda a uz jsem i nedobrovolne vyzkousel jizdu v desti. Pri uz cca 100km/ h do auta nedopadla ani kapka. A nez jsem mohl zastastavit, tak prestalo prset. Jsem z toho auta uplne nadsenej. Je nadherny a zazitkove navykovy.
- pavproch
Já si chcu užívat nebe nad hlavou, proto pod cca 10st c (denní, nemyslím ranní!) těploty nevyrážím..... 

Tak to pres den jeste neni pod 10 st. Take si rad uzivam nebe nad hlavou, vsak o tom to auto je:)
pro pavprocha : tim jsem myslel, ze to bylo furt hratelny i bez strechy.. kdo pod 10 stupnu nechava auto v garazi, je máčkaxyron píše:Jezdival jsem i v zimě... když bylo kolem 10 - 5 stupnů, tak to bylo furt hratelný
- pavproch
Hele, já su lyžař/skialpinista, takže v zimě mám jiné zájmy...
Jezdím s tím celoročně (e89). Máme za sebou už 2 zimy a paráda.