Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
dřevo je detail co se dá vyměnit? tam mi sežente maritime, nebo nějakej pappel a utrhu vám ruce.
neříkám že není pěkná, určitě hezčí interier než šedej, černej, béžovej a bílej, ale prostě goldbraun je goldbraun.
ta černočervená metalíza je nejhezčí barva na E65
neříkám že není pěkná, určitě hezčí interier než šedej, černej, béžovej a bílej, ale prostě goldbraun je goldbraun.
ta černočervená metalíza je nejhezčí barva na E65
Barva interieru je vec vkusu. Kazdemu se libi neco jineho. Maritime je samozrejme top dekor, jen ho nejde sehnat, je ho jak safranu.. Ja radsi ozelim goldbraun, budu mit bile merino a vynahradim si to intercomem 

však jo, ale ten goldbraun je prostě takovy TOP, přesto že ho tu mají asi 3 lidi, ale to neznamena že my ostatní budem chodit pěšky,
Ja to tak neresim, jestli je tam piano nebo drevo. Kdyz se mne to bude libit, tak proc ne. Proto je to u me detail. A ten lak, i kdyby byl nejlepsi na svere, tak je pro me tmavy. Malokdy potkam cerne auto, ktery ma hezky cisty lak. Samej hologram, ze bych se poblil. Spatne to umyjes a uz tam jsou. Na jare je to porad zluty od pylu. Proste je na tom porad neco videt. Malinko zaprsi a uz je to spinave. Je to jen muj nazor a kazdymu se libi neco jineho.
černé auto je nejhezčí, ale vyžaduje nejvíc péče, proto bych ho nechtěl.
A má vyšší spotřebu 

To je zase hlod 
Spis na ni serou vic ptaci

Spis na ni serou vic ptaci

Jaris, to není hlod.
Naši statistici totiž zjistili
, že černá auta se víc rozpalují a tudíž lidé dřív zapínají klimu a tím se zvyšuje spotřeba.
Na sobě jsem to nezpozoroval, měl jsem i bílé. Klimuji až tak 30km+.
Jinak s těma "ptákama" máš krutou pravdu. Každý druhý den utírám hovna. To je snad magnet
Naši statistici totiž zjistili

Na sobě jsem to nezpozoroval, měl jsem i bílé. Klimuji až tak 30km+.
Jinak s těma "ptákama" máš krutou pravdu. Každý druhý den utírám hovna. To je snad magnet

- Don
Pul roku nic... pak umyjes auto a do 24h je cely zesr*ny
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Mám černé auto když jej vyleštím vypadá to pěkně lidi se otáčejí člověku to udělá i radost ...ona černá e38 s 18" a chrompaketem je fajn ale co se týče udržby je to katastrofa ... mohu umejvat co 2-3dny stále dokola ...defakto jeden až dva dny to vypadá obstojně jinak prach je vidět furt a pokud je navoskováno defakto stačí oplach wapkou poslední leštící mod ale jak říkám pokud by mělo být auto perfektní tak 3-4x týdně do wapky případně alespon 2x týdně aby to bylo v pohodě.
S těma ptákama je to pravda a vždy mě to dokáže vytočit ...dva dny je čisté a pak 3-4 velké hov.. od ptáků.... vosk pořádnej je základ jinak to naleptává karoserii a je to průser ...
Nebo ted prší auto je od bláta jak kdyby pršelo na poušti ... stále mraky plné špíny a chemie či co ?
S těma ptákama je to pravda a vždy mě to dokáže vytočit ...dva dny je čisté a pak 3-4 velké hov.. od ptáků.... vosk pořádnej je základ jinak to naleptává karoserii a je to průser ...

Nebo ted prší auto je od bláta jak kdyby pršelo na poušti ... stále mraky plné špíny a chemie či co ?
Přesně vím o čem mluviš. Ty ptačí lejna jsou za trest. Hned je oplachuju, protože na černé to dělalo fleky, pokud to nebylo voskované, ale v zimě se těžko voskuje. Si pamatuju, jak si soused umyl auto a ukazoval mně, co používá a najednou to plesklo a v přímém přenosu hovno, jak volské oko. Já se tam lámal smíchy a on skákal, jak tajdrlík, a že všechny ty ptáky vystřílí. To bylo snad od kažera 

No nevím, hovna moc neřeším. Nemám garáž, neparkuji pod stromem a přijde mi že to svoje černé auto jinak moc neochráním. Semtam se v dešti umyje 

zadní idrive bez komfortů? to jsem ještě neviděl 

běžné je to u alpiny a obcas k vidění u krátké sedmy...
Mně přijde, že je jedno jakou to auto má barvu... prostě ti ptáci serou jen na limuzíny a jen na E65 asi... už jsem eliminoval asi 60% parkovacích míst u baráku kde jsou stromy, protože každý ráno jsem měl ptačí orgie na autě, ale zjistil sem, že je to nakonec jedno, protože každý jiný auto pod těma stromama bylo ok jen to moje ne
a když sem zaparkoval za strom byla nade mnou lampa že
Tak jsem to dal na nejvíc otevřený nebe a přiletěl čáp...

Takže jsem na wapce asi tak 3x týdně a už to neřešim

Tak jsem to dal na nejvíc otevřený nebe a přiletěl čáp...

Takže jsem na wapce asi tak 3x týdně a už to neřešim

Do limuzíny (7er) se ptákovi lepčí trefuje než do nějakého malucha.
A na světlé barvě to lejno víc přehlídneš, na černé to vidět na 100metrů.
Závěr - světlý limuzíny asi jezdí víc posraný, bo my s černýma okolo běháme futr s hadrou jak trotli
A na světlé barvě to lejno víc přehlídneš, na černé to vidět na 100metrů.
Závěr - světlý limuzíny asi jezdí víc posraný, bo my s černýma okolo běháme futr s hadrou jak trotli

Je fakt, že na černé je to jak volský oko na pánvi