Tak nějak bych to napsal. Pokud budu mít auto za 3-4 mega nebudu se tady cpát a chlubit se že jsem frajer a mám na auto za x mega ... kdo má opravdu peníze nemá potřebu se povyšovat nad ostatní ...
... za 5let auto najednou má hodnotu třeba 7kil a za další 3roky je za 450k a kupují si jej nadšenci to bylo u řad e38 či e65 či fka atd....
Ono je i zde pár nadšenců co si místo superba nebo nové vybavené oktávky koupili zánovní Fko 740i nebo 730d a nedělá zde ramena ... spíše občas přispejí stím co servisují a jak jsou spokojení s autem. Dávají nám tzv feedback o jejich životě s novější řadou abychom věděli co tam tak rádo odchází a kolik si auto bere za servis.
No a poctivej servis u fka už zde pár majitelů psalo, že přijde kolem kila ročně.
U e65 co jsem se bavil s klukama a je v dobrém stavu kolem 30-50k ročně.
no e38 moje mi spolkne kolem cca 20-25k ročně na servis. (728i e38 ano stará popelnice ale moje

a servisuji si ji sám.
Chtěl jsem jen říci že jsme zde na klubu lidé co si rádi dělají radost jsme hrdí majitelé svého BMW at už je za 100k či 300k nebo mega to je opravdu jedno. Jde o to si navzájem pomáhat radit a snažit se užívat života jménem BMW a ne se tady vytahovat a nějak srážet.
Vždy jsem považoval BMW hlavně řadu 7 za ethalon luxusní limuzíny se sportovním duchem a hlavně za málo peněz hodně muziky u starších modelů...
To jaksi u nového auta nevidím. Tam ten propad prvních 5let je brutální a defakto pokud člověk není tzv. za vodou nebo synkem továrníka či podnikatel vyšší kategorie nemá šanci na něj dosáhnout. (možná ještě jako obchodník ve firmě 730d by mohl dostat

Chtěl jsem říci nejsme zde pro honění trika ale hledáme co možná nejlepší auto s co nejlepšíma nákladama pro lidi a samo tím je benzín s LPG ...
PSS: Tak prosím držte se rozumné a věcné diskuze jako lidi.