Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renovace hlinikovych kol
Re: Renovace hlinikovych kol
Taky jsem řešil opravu leštěných kol jak s Brunem tak s lidmi okolo sebe a nikdo mi to neopraví pokud chci zachovat originál vzhled, což teda fakt chci, takže musím bohužel jezdit s lehce oparkovaným PZ kolem.
Je to styl 167, prostě leštěný hliník.
Je to styl 167, prostě leštěný hliník.
- Přílohy
-
- DSC00330.JPG (194.2 KiB) Zobrazeno 8744 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden: Zkušenost. Nahoře na straně zpět jsou i moje kola po nástřiku.
Totic: Jestli chceš, dám Ti kontakt na člověka, u kterýho jsem lakoval dříve, můžeš se optat.
Až zase budu chtít něco lakovat, pojedu rovnou k němu a nebudu vymýšlet, jak ušetřit, protože jsem stejně neušetřil, jen na vzdálenosti.
A ať v tom máme jasno.... Sweden, ty chceš renovaci leštěné plochy. To dělá jakejsi pán z Phy, kolo cca 5t. Kdyžtak zjistím kontakt pokud chceš. Ale Totic, Ty chceš jen lakovat kola, který mají leštěnou čelní plochu, kterou ponecháš... je tak? Nebo i v té je problém?
Totic: Jestli chceš, dám Ti kontakt na člověka, u kterýho jsem lakoval dříve, můžeš se optat.
Až zase budu chtít něco lakovat, pojedu rovnou k němu a nebudu vymýšlet, jak ušetřit, protože jsem stejně neušetřil, jen na vzdálenosti.
A ať v tom máme jasno.... Sweden, ty chceš renovaci leštěné plochy. To dělá jakejsi pán z Phy, kolo cca 5t. Kdyžtak zjistím kontakt pokud chceš. Ale Totic, Ty chceš jen lakovat kola, který mají leštěnou čelní plochu, kterou ponecháš... je tak? Nebo i v té je problém?
Ano, u mě se jedná o opravu lehce oparkované hrany + případné vyleštění aby to vypadalo jako původní, nic jiného neberu.
Totice jsem možná špatně pochopil, u něj půjde nejspíš jenom o lakování.
Nicméně jsem překvapený negativní zkušeností s Brunem, asi první negativní co čtu.
Takže problém byl finanční nebo byl i problém s odvedenou prací?
Totice jsem možná špatně pochopil, u něj půjde nejspíš jenom o lakování.
Nicméně jsem překvapený negativní zkušeností s Brunem, asi první negativní co čtu.
Takže problém byl finanční nebo byl i problém s odvedenou prací?
u mě jde prakticky o toto viz foto, nic brutálního, ale prostě nechci aby to bylo poznat, zatím se mi do toho nikdo pustit neodvážil 

- Přílohy
-
- IMG_20170602_125907.jpg (98.82 KiB) Zobrazeno 8741 x
Nevím, jestli to nazvat úplně negativní zkušeností, to asi ne, s výsledkem jsem v celku spokojený, jsou to kola na zimu.
To že jsem to nechal cáknout jen zepředu je moje blbost, chtěl jsem celý, nechal jsem se ukecat. Mě celkem vadí, že cenová realita je úplně jinde, než uvádí. Trochu moje blbost, že jsem se nezeptal, jak jsem alu dovezl. O peníze tady moc nejde, protože se bavíme o stovkách, tady jde o princip. No mohl by si zaktualizovat první příspěvek v tom vláknu, ikdyž je tam jakýsi dovětek, že cena se může lišit. Bohužel se liší ve všem, kde je uvedena nějaká cena. I za přezutí. Osobně jsem tam byl naposled. Nicméně kvalita laku je dobrá. Jde to líp, ale pro nás mimo obor super - (hodnoceno letitou zkušeností v lakování).
Mimochodem, tady máš link na jedno zadní alu:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 0-223-4438
To že jsem to nechal cáknout jen zepředu je moje blbost, chtěl jsem celý, nechal jsem se ukecat. Mě celkem vadí, že cenová realita je úplně jinde, než uvádí. Trochu moje blbost, že jsem se nezeptal, jak jsem alu dovezl. O peníze tady moc nejde, protože se bavíme o stovkách, tady jde o princip. No mohl by si zaktualizovat první příspěvek v tom vláknu, ikdyž je tam jakýsi dovětek, že cena se může lišit. Bohužel se liší ve všem, kde je uvedena nějaká cena. I za přezutí. Osobně jsem tam byl naposled. Nicméně kvalita laku je dobrá. Jde to líp, ale pro nás mimo obor super - (hodnoceno letitou zkušeností v lakování).
Mimochodem, tady máš link na jedno zadní alu:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 0-223-4438
Díky za odkaz, ale chlapec v tom má trochu bordel, protože 9,5x19 ET 28 je pouze na M5, M6 má ET 17, Competition 10x19 ET22
Přední jsou u M5/M6 stejný ( krom Competition ), zadní nikoliv.
Přední jsou u M5/M6 stejný ( krom Competition ), zadní nikoliv.

Kua to je škoda ale.
Jinak tady je ten kontakt, údajně by si měl poradit i s leštěnýma kolama, má na to mašinu.
http://www.pneumracek.cz
Jinak tady je ten kontakt, údajně by si měl poradit i s leštěnýma kolama, má na to mašinu.
http://www.pneumracek.cz
Díky za odkaz, zkusím jim napsat až to bude aktuální 

-
- Člen Klubu
Díky.. no mě nějak minulou zimu při uskladnění zoxidoval a popraskal lak na té čelní lakované ploše. Boky Antracit jsou úplně v pohodě, ale prej se to musí zbrousit celý a dát nová vrstva bezbarvýho.. Nic metlou ani nepotřebuju, ale nikomu se to nechce šudlat. 
Jsou to jen 17" kola viz. Styl 220 leštný čela podobně jak tyhle M5/M6, takový ty Audi A8 kola a různý jejich (dvoubarevný) repliky. Jsem netušil, že to je takej problem nalakovat.

Jsou to jen 17" kola viz. Styl 220 leštný čela podobně jak tyhle M5/M6, takový ty Audi A8 kola a různý jejich (dvoubarevný) repliky. Jsem netušil, že to je takej problem nalakovat.
Tak pokud je to takto, tak šup s něma do světa a pořiď originály.
Asi tak, peníze za opravu těch stávajících bych považoval jako vyhozený peníze.
Ono tyhle čínský/italský a já nevím odkud repliky hodně rády odcházejí co se laku týče.
Tyhle repliky 167 měly za sebou dvě zimy které beztak strávily spíš v garáži, výsledek viz obrázek
Ono tyhle čínský/italský a já nevím odkud repliky hodně rády odcházejí co se laku týče.
Tyhle repliky 167 měly za sebou dvě zimy které beztak strávily spíš v garáži, výsledek viz obrázek
- Přílohy
-
- IMG_20151006_150105.jpg (184.88 KiB) Zobrazeno 4355 x
-
- IMG_20151005_151438.jpg (197.82 KiB) Zobrazeno 4355 x
-
- Člen Klubu
Mě vydrželi 4roky léto krásně jak nový, ale po dvou zimách je rozežrala sůl. Dvoje kola jen, ty by mohl ještě někdo poladit..