Byl jsem zatím jen jednou, potřeboval jsem vyřešit diferenciál na SLK. Na celý průběh nemohu říci křivého slova a mají už i dost pozitivních recenzí na Google Maps, takže doporučuji. Zabývají se zejména opravou automatických převodovek.
V servisu mi rozebrali původní diff a vysvětlili a ukázali mi, proč podle nich nestačí vyměnit ložiska. Následně z vlastní iniciativy sehnali jiný diff z vrakoviště (zatímco jsem já marně řešil, co dál), také ho rozebrali, ověřili že je OK, dali nový olej a odvezl jsem si auto opravené za myslím velmi slušnou cenu.
Mechanik se kterým jsem jednal (majitel?), působil celou dobu naprosto profesionálně. Po přistavení auta mě z vlastní iniciativy odvezl na MHD. Před zaplacením se mnou z vlastní iniciativy udělal zkušební jízdu. Po celou dobu mě o všem informoval a dodržel vše, na čem jsme se domluvili, včetně termínů.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
App Servis Praha - www.automatickeprevodovkypraha.cz
App Servis Praha - www.automatickeprevodovkypraha.cz
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé