Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

App Servis Praha - www.automatickeprevodovkypraha.cz

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
jarda

App Servis Praha - www.automatickeprevodovkypraha.cz

#1 Příspěvek od jarda »

Byl jsem zatím jen jednou, potřeboval jsem vyřešit diferenciál na SLK. Na celý průběh nemohu říci křivého slova a mají už i dost pozitivních recenzí na Google Maps, takže doporučuji. Zabývají se zejména opravou automatických převodovek.

V servisu mi rozebrali původní diff a vysvětlili a ukázali mi, proč podle nich nestačí vyměnit ložiska. Následně z vlastní iniciativy sehnali jiný diff z vrakoviště (zatímco jsem já marně řešil, co dál), také ho rozebrali, ověřili že je OK, dali nový olej a odvezl jsem si auto opravené za myslím velmi slušnou cenu.

Mechanik se kterým jsem jednal (majitel?), působil celou dobu naprosto profesionálně. Po přistavení auta mě z vlastní iniciativy odvezl na MHD. Před zaplacením se mnou z vlastní iniciativy udělal zkušební jízdu. Po celou dobu mě o všem informoval a dodržel vše, na čem jsme se domluvili, včetně termínů.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět