Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rezervní pneumatika - 5er e61
Selix píše:http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/bmw-e60-e61-dojezdova-sada-panenske-brezany-o5549342.html
Tohle mám, naprosto ideální řešení
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
-
- Člen Klubu
Re: rezervní pneumatika - 5er e61
Nevěděli by jste poradit jak to berou na STK když jsem tu dojezdovou potvoru nahradil lepící sadou? Je tam nutno mít i kompresor a hlavně zapisuje se to jako změna nějak do TP?
já myslím že stačí mít něco, že se to zas tak neřeší, ale nevím no.
neřeší to. Otec má lepící sadu taky na 530xd tour e61 a je to v pořádku už několik stk po sobě. 

-
- Člen Klubu
Díka za info ! Rezervu už jsem prodal hehe a místo toho vozím sprej na defekty s hadičkou do ventilu. Ale kompresůrek taky nemám tak doufám, že když tam soudruh nenejde to rezervní kolco tak nebude hledat žádnou plnohodnodnou náhradu.
Stejně tak otázka jako hevírek, wercajk atd.. prostě výbava co dávaj do Báwa je to potřeba mít na STK? Předpokládám, že ne jen platnou lékárničku.
Stejně tak otázka jako hevírek, wercajk atd.. prostě výbava co dávaj do Báwa je to potřeba mít na STK? Předpokládám, že ne jen platnou lékárničku.
Mě to nikdynekontrolovali ...doporučuji slavkov tam je STK vždy fajn. Celý region se tam stahuje.
Řeší až závažné věci na autě jinak většina projde. Mají tam stále mozek jako lidi a drobnost co není duležitá neřeší. Nikdo nekoukal ani po lékarničce ani po výbavě auta.
Mrknou na podvozek, karoserii, světla a budíky zapíší stav km nechají to chvilku stát pod kamerama a pokračuje se ....novější auta jako máš ty už napichují na diag ale to nevím co vše řeší snad jen zda to nemá fatální problémy. Auta 2001 a starší neřeší a nenapichují.
Pokud vidíš že auto funguje nic očividně špatného není tak projdeš v klidu (pokud máš DPF nevím co máš za motor ) ten teď hodně řeší.
Řeší až závažné věci na autě jinak většina projde. Mají tam stále mozek jako lidi a drobnost co není duležitá neřeší. Nikdo nekoukal ani po lékarničce ani po výbavě auta.
Mrknou na podvozek, karoserii, světla a budíky zapíší stav km nechají to chvilku stát pod kamerama a pokračuje se ....novější auta jako máš ty už napichují na diag ale to nevím co vše řeší snad jen zda to nemá fatální problémy. Auta 2001 a starší neřeší a nenapichují.
Pokud vidíš že auto funguje nic očividně špatného není tak projdeš v klidu (pokud máš DPF nevím co máš za motor ) ten teď hodně řeší.