Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e61 530xd problém s elektrikou
BMW e61 530xd problém s elektrikou
Ahoj klubáci, od začátku týdne řeším problém se svým bmw. Začalo to když jsem jel na nákup tak se mi najednou rozvítil problém se vzduchovým podvozkem a zároveň problikla chyba ztráty signálu s čidlama tlaku v pneumatikách. Další den mi začal kompresor vzduchového podvazku foukat když auto stálo před barákem zamčené, musel jsem vydělat pojistku aby mi to nevytřískalo baterku. další den když jsem jel s autem se mi zbláznili kontrolky a ručičky tachometru najednou začali padat dolu ručičky tachometru a otáčkoměru začlo svitit kontrolka prokluzu a brzd a počítač psal central elektric faulty. další den ráno bylo všechno v pohodě to už jsem vezl auto do servisu, začalo to dělat znova. pak auto chvíli stálo před servisem a po nastartování zase v pohodě akorát mi nejde kolečko na ovládání počítače tlačítka na volantu fungují bez problémů. diagnostika nic nenašla . našel jsem pěkný akvárko v levé přihrádce u zadních světel asi tam teče panoramou. Máte nějakou radu co by to mohlo být? popřípadě kontakt na někoho poblíž Svitav kdo by si s tím mohl vědět rady. Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW e61 530xd problém s elektrikou
Pokud byla voda v přihrádce u světel, doporučuji ještě zkontrolovat, zda je voda i u jednotek pod rezervou (pokud rezerva není, tak pod úložným prostorem). Nejspíše tam budou jednotky plavat....