Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 550i
Re: E61 550i
dávám vše jen origo ZF, těsnění kupuju v BMW
-
- Člen Klubu
No s tím repasem automatu u V8 bacha na finanční šoking, zjišťoval jsem s jedním kolegou opravu na jeho 545i tj. ještě předface 6-qalt ZF a poněkud to nešlo po 60k,- Dost podobně se k tomu vyjádřili v ZF Pakra, Kaps Brno aj osobně pan v ZP automatic, poňadž se nám tomu nechtělo věřit. Zvlášť hydroměnič, nebo mechatronik nechtěl nikdo dělat prý jen odklad problému, leda celorepas.
vzhledem k tomu že ty převodovky prakticky neodchází a jetá stojí 15k tak se to moc nevyplatí.
Neodchazi a proto uz snejk z tech rozebranych aut nema ani jednu. Asi je teda rozebira na hlinik nebo z nich dela stojanky na vanocni stromecky.
Však tak je to se vším. 6hp je podstatně dražší na repas než 5hp, 8hp zase dražší než 6hp. Zase repas 5hp stal před deseti lety 40k, a dnešních 60k u 6hp není nějak podstatně větší rána. Prostě standartní vývoj:)
ke Snejkovi jezdí ale samé vraždy, já tu měl už tak 60-70ks 6HP26z a žádná neodešla.
na prodej mám 2ks 6hp26 a nikdo je nechce, i když ted si kamoš možna bude jednu brát do nějaké vraždy.
btw nechtěl jsi ji nahodou? jen jesli ti ji mám držet nebo pustit.
na prodej mám 2ks 6hp26 a nikdo je nechce, i když ted si kamoš možna bude jednu brát do nějaké vraždy.
btw nechtěl jsi ji nahodou? jen jesli ti ji mám držet nebo pustit.
Chtel jsem ji (penize jsem mel v kapse), jenze s tebou se nejde domluvit. Napsal jsem ti nekolik SZ (telefon nema cenu zkouset) abych dohodnul termin kdy muzu prijet. Bud si nevedel kdy, nebo si neodpovedel vubec.
Uz jsem pojizdnej, takze nepotrebuji.

Uz jsem pojizdnej, takze nepotrebuji.
ale houby, co to meleš za sračky, dyt jsi řekl že přijedeš o víkendu a už se neozval, ani SZ ani telefon

Posledni SZ co jsem ti psal a na kterou si neodepsal byla:
Sam si driv psal, ze nevis, jestli ve ctvrtek nejedes pryc (chtel si na nejaky vylet). Tak pokud nedostanu odpoved, ze si doma, tak preci nepojedu 150 km jen tak na zkousku.horan píše:Ahoj.
Jak to tedy mas s vikendem? Muzu se stavit pro prevodovku?
Pavel
Nebo jo? Nebo se to tak dela?
hej já nevím co bude za hodinu, natož za 2 dny, a víš kolik mi přijde denně SZ? máš vzít telefon, zavolat, seš ted doma? mužu si přijet?
pokud vím tak jsi mi nevolal ani jednou, ještě abych ti volal já jeslti si teda nechceš přijet pro tu převodovku.
to je jedno. tvoje blbost.
pokud vím tak jsi mi nevolal ani jednou, ještě abych ti volal já jeslti si teda nechceš přijet pro tu převodovku.
to je jedno. tvoje blbost.
Neprisel jsem se hadat, ale blbce ze sebe taky nenecham delat.
Takze nevim ci je to teda blbost. Ja prevodovku sehnal a ty mas ted dve ve skrini.
Tohle si napsal na to, ze si to nezvedal. Nepotreboval jsem vedet na hodinu termin. Chtel jsem vedet jestli jde vikend. Ja se nikoho nikdy neprosil a nehodlam v tom zacinat. Zeptal jsem se, pak znovu a pokud neni zajem z druhe strany tak jdu o dum dal. Je to stejne jak kdyz jsem te zadal o prehrani softu. Taky si se na me vybodl.JaraX píše:................. telefony absolutně nestiham.
Takze nevim ci je to teda blbost. Ja prevodovku sehnal a ty mas ted dve ve skrini.
Tak až budeš přiště něco chtít tak to prosím se mnou ani neřeš. díky
Nemusis se bat. Uz minule jsem si rekl, ze te nebudu votravovat (aby si tu zase nepsal, ze te obtezuji......) , ale zase jsem to zkusil a kontaktoval te jako prvniho.
3x jsem po tobe neco chtel a 3x jsem narazil.
Sam tu pises, ze lidi nesnesou uprimnost, tak nechapu tve urazeni.
Porad nevim, co jsem mel udelat vic, abych dostal odpoved.
Mozna poslat postovniho holuba.
Tak se mej.
3x jsem po tobe neco chtel a 3x jsem narazil.
Sam tu pises, ze lidi nesnesou uprimnost, tak nechapu tve urazeni.

Porad nevim, co jsem mel udelat vic, abych dostal odpoved.
Mozna poslat postovniho holuba.
Tak se mej.
nic, už se mi radši vůbec neozývej a dělej že neexistuju, takovy chytraky mam nejradši, uplně stejně se tady navážíš do Snejka. Je to docela těžky to všecko stíhat když ti denně volá přes stovku telefonů, přijde ti nějaká ta desítka SZ, staráš se o mechaniky, děláš diagnostiky, zajištuješ díly atd. Kdo se mnou chtěl řešit, si mě uhnal, kdo nechce má smůlu. Hold prostě ti lidi když něco chcou tak mi zkusí zavolat a když že nedovolají tak to zkusí za nějakou hodinku znova. Hold bohužel nejde dělat a u toho telefonovat, nebo vyřizovat SZ typu "co asi bude za dva dny, když nevím co bude za hodinu". Hlavně že jsem pro Tebe akorát blbec co ti nevezme hned první telefon a neodepíše hned na první SZ, ale to že jsi vlastní blbostí ztratil u mě před domem klíče od tvého auta a já tady rozjel detektvní činnost a vyslýchal zákazníky co tu byli abych zjistil čí to jsou klíče a že jsem ti je posílal, to už jsi zapoměl. Prostě už se mnou nic neřeš a dělej že neexistuju. děkuju.
Je to tento olej..?TANN3R píše:Jedinej olej, co do toho ofiko patří je zf lifeguard, což ti prodají i v BMW, jen v jejich obalu.
http://www.auto-ksport.cz/cz4428--zf-li ... ml#o_26333
Chci taky měnit olej v převodovce a tomu febi moc take nevěřím. Ja mam 530d 160kw, ale počítám ze oleje jsou stejny.
Febi bych nedaval, prostě ZF je jistota.
A kde kupujete ty zf oleje.? Moc obchodu je neprodává. A kolik litru se tam asi vejde kdyz vypustim pouze vanu a vymenim ji?
Předem diky za rady...
Předem diky za rady...
Naposledy upravil(a) spencer dne pon 23.10.2017 21:29, celkem upraveno 1 x.
Jardo pořiď handsfree a budeš zase o level dál, ruce volný a huba mele ... a nebo se rozkrájet aby se tady pak hošíci neuráželi že jim nechceš poradit popřípadě něco prodat.
Jako správně řečeno, že kdo chce si Jaraxe nebo Snejka sežene a musím říct že tomu tak opravdu je .
Jako správně řečeno, že kdo chce si Jaraxe nebo Snejka sežene a musím říct že tomu tak opravdu je .
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
handsfree jsem měl, ale to není pro mě, dělal jsem chyby při práci. to za to nestojí. hold neumím dělat dvě věci zaráz.
moje poznámka na handsfree byla samozřejmě ironie ... je blbost to takhle hrotit, život je moc krátkej na podobný hovadiny 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket