Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z4 sDrive dilema prodat nebo neprodat

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
ZZZZ

Z4 sDrive dilema prodat nebo neprodat

#1 Příspěvek od ZZZZ »

Mam hrozne dilema. V roce 08 kdyz jsem videl v televizi spot o Z4 s plechovou strechou tak jsem z ni byl uplne paf. Hned jak najely do vyroby, tak jsem ji zacal shanet a sehnal v Nemecku. Predvadecku 2,3i s 2000 km. Drzim ji dodnes ma aktualne najeto necelych 49 tis. Na jare jsem se zbavil EVA, ktery melo taky asi tolik najeto po peti letech. Proste nemam s tema autama kam jezdit. Do prace nejezdim, na dovolenou taky ne, welnes mam doma a vecer si dam radsi 2 deci. Navic jsem se zamiloval do PHEV Outlandera, kdo nezkusil, neprojel, nepochopi.
Kdyby na nej mel nekdo chut, pisnete do SZ nebo sem, ale i kdyz pro mne penize nejsou nejak dulezite, za zadnou socialni cenu ho nedam. A protoze mam dilema a musim nad tim jeste premyslet, radsi bych ho prodal na jare nez ted. Nebo mi poradte neprodavej a proc ho nemam prodat. Tady je posledni obrazek co jsem delal, kdyz letos odjizdelo evo na slovensko.
Obrázek
pavproch

Re: Z4 sDrive dilema prodat nebo neprodat

#2 Příspěvek od pavproch »

NEPRODÁVEJ!
xyron

#3 Příspěvek od xyron »

Asi tak, pokud bys řešil peníze z prodeje, bylo by to jiná... takhle si myslím má smysl si ho nechat, i když bys s ním měl jednou měsíčně jet do Lidlu... 8-) Pokud tě teda ta jízda v tom ještě pořád baví...
ZZZZ

#4 Příspěvek od ZZZZ »

No prave. Do lidlu se s nim u nas neda jezdit, protoze u nas drkotaj na ceste zuby i v SUV. Taky nemuzu videt kdyz se uspini, tak ho skoro po kazdy jizde myju. K tomu nemam kam jezdit, protoze kdyz uz musim jet, je to Praha a potrebuju neco nalozit a jezdit jen tak mi uplne nebavi. Decka do nej nenalozim a to skoro furt potrebuju nekam vezt. Proste to drzet a starat se, nebo nedrzet.

Vcera se to rozhodlo. Od dealera jsem dostal nabidku na mysaka ktera nejde odmitnout. Zbavim se baworaka a ASXka a necham si jen PHEV.

Muze mi nekdo poradi jakou cenu na nej hodit? Na sportovnich vozech je jeden 2,3i za 460, ale ten ma docela nalitano a je od prekupnika. Ja bych to videl tak na 520 - 550. Taky je tam za 595, ale to nevim jestli je realne. Je to opravdu fesak. Hodim na sportovni vozy cz i fotky az bude chvilka. Myslim ze pristi rok bude priznivy pro prodej.

V pripade potreby ho necham v garazi v ujezdu n/l na nabijecce pres tuhle zimu zdarma. Mmch jeste tam mam jednu dalsi volnou k pronajmu.
xyron

#5 Příspěvek od xyron »

S cenou můžeš jít vždycky dolů .. takže bych spíš míříl na vyšší zpočátku. Kor když je to auto v TOP stavu
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Zas je to 2,3i kterou hafo zájemců ani nedá do vyhledávače... to jen ať nejsi zklamanej...
“Ability is what you're capable of doing.”
ZZZZ

#7 Příspěvek od ZZZZ »

Nerozumim tvy odpovedi Hanzi. Chces rict ze je to blbost a sam nevis co je spravne? Takovejch mouder je plnej internet. Nehlede na to, ze 2,3 v beznym provozu nabizi skoro to samy jako 3,0. Tedy hrbaty silnice, retardery, radary. Jak napsal jeden nemec na roadster.com. Spass immer gleich ist mit 2,3 oder 3,0 nebo tak nejak. Turbo pistalky jsou z jinyho ranku. Ale tu ojetou koupi jen znalec nebo blbec.
pavproch

#8 Příspěvek od pavproch »

Já Hanzovo názoru rozumím (a dokonce s ním i souhlasím). Když sem vybíral m4Zlika, taky sem váhal mezi 23i a 30i, projel si obě a bylo rozhodnuto - je mezi nima fakt dost velký motorický rozdíl.

Ale přesto zopakuju - nedávej ji pryč, furt lepší 23i a nebe nad hlavou a vítr ve vlasech než .. nic, že..... :lovestruck:
ZZZZ

#9 Příspěvek od ZZZZ »

Jsi milej, nicmene uz sem rozhodnutej. Zkusim to na 550, nespecham a uvidim. Ceny v Nemecku pri stejne motorizace, poctu majitelu a najezdu jsou podobne, jenom tady si kdekdo mysli ze to auto je novy. Tak jsem ho na sportovni auta vrazil. Ja to fakt nevyuziju a jezdit jen tak mi neba, nehlede na to ze region Praha a okoli k tomu neni prizpusobeny.

https://www.sportovnivozy.cz/95782-bmw-z4-e89
fajfka3

#10 Příspěvek od fajfka3 »

Timing není nejlepší. Kdo to koupí,aby to šoupnul do garáže a ani se nesvez.Neprodávej.
Doufejme,že jaro bude moudřejší podzimu

Chtěl jsem miláška napucovat než půjde pod plachtu do garáže.Jenže když bylo trochu hezky, radši jsem se jel vyvětrat. Teď koukám na nebe a nebude to sranda. Možná přezimujem neumytý
ZZZZ

#11 Příspěvek od ZZZZ »

Mam 3 veci hovorici pro prodej.

Prvni mi nebavi jezdit jen tak, radsi vezmu psa a jde se projit do prirody.
Druha nemam kam jezdit, do prace se mi nechce, jedu na nakup nebo neco zaridit a kdyz je frei, dam si radsi dvojku. I proto to auto má najeto to co ma.
Treti je petrolheadove kacirstvi. Proste ted mi bavi jizda s PHEV, nemuzu za to, ta jizda je paradni. Akcelerace, vnitrni ticho, pohodli, komfort rizeni. Jako v luxusni limuzine.

To zetko pokud se neproda, zustane v garazi na CTEKu, kdyztak ho pristi rok obcas projedu. Garaz je stejne prazdna a po zetku zase bude, tak je to jedno. Pristi rok jeste novy zetka k dostani asi nebudou, tak je to mozna ten pravy cas.
vita11 Moderátor
Moderátor

#12 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Jak to tak čtu .... Prodej to. Stárneš, jezdit kábrem už tě nebaví. Tak ať to někomu dělá zase radost
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
ZZZZ

#13 Příspěvek od ZZZZ »

Vsichni starnou i ty starnes. U mne to je jen zmena priorit, ne projev starnuti.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Změna priorit je jedním z projevů stárnutí :-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
xyron

#15 Příspěvek od xyron »

LOL
ZZZZ

#16 Příspěvek od ZZZZ »

Njn, nic netrva vecne ani laska k jedne slecne. Muj pluginhybrid disponuje trema motorama (dva jsou pod predni kapotou, dalsi je na zadni ose), nema prevodovku a uvnitr je ticho jako v RR. Sumi jen vitr a drnci vzorek pneumatik. Jizda po silnici pripomina jizdu ve vznasedlu. Je to navykove. Ja vim ze to je asi tezke pochopit, ale nekdo rad sipkovou a jiny zeli. Treba se ho nabazim a koupim zas neco jineho. Ja myslim ze to je muj problem a nemusim si to nejak obhajovat.
pavproch

#17 Příspěvek od pavproch »

jako takyřidič Z4 si snad mohu dovolit malé OT: já to teda na stará kulena mám jinak, moje priority sou furt ty samé, ale mám čím dál tím větší problém z nich uhnout/slevit, stále zarputileji se jich držím jak howno košule i dyž objektivně nejsou na místě/žádoucí..... :twisted:
xyron

#18 Příspěvek od xyron »

ZZZZ : já myslím, že tady nikdo nenapsal nic ve smyslu, že by ti hanil hybrid... obhajovat si to rozhodně nijak nemusíš, myslím že to ani nikoho nezajímá. Každopádně souhlasím s Vítou ... prodej to. Akorát bych asi počkal na jaro.. tam bude asi větší šance..
Odpovědět